Finalul unei ere: Seria Galaxy S10 se desparte de actualizările software

Finalul unei ere: Seria Galaxy S10 se desparte de actualizările software

Samsung a făcut pași importanți în ultima perioadă, angajându-se să ofere actualizări consistente și sigure pentru Android pe gama sa de dispozitive. Galaxy Note 10 Lite și S10 Lite au beneficiat de această politică, însă acum se află în pragul încheierii suportului.

Noul vârf de gamă al companiei, seria Galaxy S24, vine cu o promisiune impresionantă: șapte ani de actualizări Android și de securitate. Asta înseamnă că, începând cu ziua lansării, utilizatorii vor beneficia de nu mai puțin de șapte versiuni majore de Android, teoretic până la Android 21.

La momentul lansării, Galaxy Note 10 Lite și S10 Lite reprezentau începuturile Samsung în ceea ce privește angajamentul de actualizări Android. Fiecare dintre aceste dispozitive a fost asigurat cu trei ani de actualizări majore ale sistemului de operare și patru ani de patch-uri de securitate.

Dar, conform agendei Samsung, atât pentru Galaxy Note 10 Lite cât și pentru S10 Lite, călătoria se apropie de final. Astfel, Note 10 și S10 devin ultimele modele din seria lor care vor beneficia de noi versiuni de software, fie ele actualizări de securitate sau de sistem.

Pentru posesorii acestor modele, semnalul este clar: s-ar putea să fie timpul să înceapă să se orienteze către un nou dispozitiv. Actualizările de securitate sunt esențiale, ele contracarând vulnerabilitățile care pot apărea frecvent. Într-o lume unde amenințările cibernetice sunt tot mai prezente, menținerea unui sistem de operare actualizat este crucială pentru protecția datelor personale.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

  • Eu beneficiez de Samsung galaxy S10 5G, si merge perfect chair daca are Android 12. Il voi mai tine cu mare drag vreun an sau chiar doi. Succes in ceea ce faci, Raul🤗

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum funcționează un GPS: Ghid complet pentru înțelegerea sistemului de poziționare globală

Lux și Performanță: Honor Magic6 Ultimate si RSR Edition te așteaptă!

Atenție la acest Power Bank Lenovo, e periculos și se vinde și la noi!

Samsung cumpără panouri OLED de la LG pentru propriile televizoare

Google te scapă de pozele duble: ce funcție nouă au băgat ăștia

Samsung Galaxy A72 primește ultima actualizare majoră

Cum să alegi cel mai bun router Wifi. Sfaturi si recomandari.

Aplicația Signal devine mai sigur și mai tare.

Apple Vision Pro, lansarea așteptată în februarie 2024

AI-ul: un instrument defect și periculos pentru selecția candidaților.

Au găsit niște comori în timp ce făceau curat: două dintre primele PC-uri din lume.

Începe curățenia în spațiu – primii doi sateliți vor fi eliminați din orbită