iPad Pro OLED, un upgrade semnificativ pentru seria iPad Pro

iPad Pro OLED, un upgrade semnificativ pentru seria iPad Pro.

Apple pregătește o surpriză pentru fanii săi: un iPad Pro cu ecran OLED, care ar putea fi lansat în 2024, înainte de MacBook-urile cu aceeași tehnologie.

Așa susține Ming-Chi Kuo, un analist reputat pentru previziunile sale despre produsele Apple. El a dezvăluit un plan de producție pentru iPad Pro pentru anul viitor, care include și noul model cu ecran OLED și procesorul Apple Silicon M3, așteptat să fie lansat în trimestrul al doilea al anului 2024.

iPad Pro OLED ar putea fi unul dintre cele mai performante modele de iPad Pro de până acum, datorită combinației dintre ecranul OLED și noul cipset M3. Ecranul OLED oferă culori mai vibrante și un contrast mai bun, iar cipsetul M3 promite o viteză și o eficiență sporite. Astfel, iPad Pro OLED ar putea fi un upgrade semnificativ față de modelele precedente, care au folosit ecrane LCD.

Apple a folosit pentru prima dată ecrane OLED pe Apple Watch, în 2015, iar iPhone X a fost primul iPhone cu ecran OLED, în 2017. De atunci, Apple a folosit această tehnologie pe toate modelele de iPhone, dar nu și pe iPad sau MacBook. Se zvonește că Apple ar urma să lanseze și MacBook-uri cu ecran OLED, dar, potrivit lui Kuo, iPad Pro OLED ar putea fi primul dispozitiv Apple cu această tehnologie.

Pe lângă iPad Pro OLED, Kuo mai prevede că Apple va lansa și alte modele de iPad în 2024, cum ar fi un nou iPad Mini, un iPad standard, un iPad Air și alte modele de iPad Pro. Se așteaptă ca acestea să fie lansate „la începutul” anului viitor, dar nu se știe dacă vor avea și ele ecrane OLED sau nu. Se crede că Apple ar putea renunța la portul Lightning și să adopte USB-C pentru toate modelele de iPad.

În concluzie, iPad Pro OLED ar putea fi o revoluție pentru Apple, care ar aduce o nouă experiență vizuală și o performanță superioară pentru utilizatorii săi. Rămâne de văzut dacă această tehnologie se va extinde și la alte dispozitive Apple, cum ar fi MacBook-urile, în viitor.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Șoc și Groază în Lumea Digitală Românească: Topul Google al Anului te va Lăsa Mască!

Realme GT5 Pro va primi spațiu de stocare de până la 1 TB.

Gemini: Google a creat o inteligență artificială care le face pe Chat GPT să pară o jucărie.

WhatsApp îți arată statusul prietenilor în chat. Cum să activezi noua funcție

Toate modelele iPhone 16 ar putea primi chipset-uri A18 anul viitor

Samsung îți oferă 7 ani de Android nou cu Galaxy S24, dar te taxează pentru funcțiile AI.

Chiar există inteligența artificială? Oportunități și pericole

Ce zici de niște imagini proaspete cu seria Galaxy S24?

Cum îți spionează guvernele telefonul prin Apple și Google?

Facebook, Manipularea şi Înselarea Utilizatorilor: Oscilând între Protecţie şi Pericol

Android 15 Developer Preview 1 este disponibil pentru Pixel 6 și versiuni ulterioare.

Microsoft și TomTom dezvoltă împreună un asistent de inteligență artificială pentru mașini.