Era personalizării pe iPhone: iOS 18 aduce noutăți inspirate de Android!

Era personalizării pe iPhone: iOS 18 aduce noutăți inspirate de Android!

iOS 18 ar putea aduce libertatea pe care Android o oferă de un deceniu și jumătate

De când ne amintim, Android ne-a lăsat să jonglăm cu pictogramele pe ecranul de start, să le aranjăm cum vrem, să lăsăm spații goale – o adevărată libertate. În schimb, iOS a mers pe un drum mai… organizat. Dar se zvonește că Apple ar putea lua o cotitură spre flexibilitate cu noul iOS 18.

Gândiți-vă la HTC Dream din 2008, primul Android care ne-a permis să ne personalizăm ecranul. Ei bine, după ani de ordine strictă, iPhone ar putea în sfârșit să ne lase să respirăm între pictograme. Da, iOS 18 ar putea să ne dea voie să aranjăm aplicațiile cum dorim pe ecranul principal.

Pentru fanii înrăiți ai iPhone-ului, poate că nu pare mare lucru. Dar pentru cei veniți din tabăra Android, e o schimbare binevenită. Și nu e doar o chestiune de estetică – e un pas către un sistem mai “uman”, mai adaptabil.

Dar asta nu e tot ce ne pregătește iOS 18. Zvonurile spun că Apple ar putea să îmbrățișeze inteligența artificială generativă. Și cine știe? Poate că nu vor merge pe drumul lor, ci vor alege să colaboreze cu cineva din afară – cum ar fi Google. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum va arăta această nouă eră a personalizării pe iPhone.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prima navă de transport auto a BYD a acostat marți cu 3.000 de vehicule la bord

Messenger va fi din nou accesibil și fără un cont de Facebook

Piața telefoanelor pliabile a înregistrat un record în trimestrul al treilea, dar Samsung a pierdut.

Actualizarea HyperOS ar putea veni în curând și la noi.

Samsung pregătește un cip de 3 nm pentru Galaxy S25: Exynos 2500

A18 Pro vs. Snapdragon 8 Gen 4: Duelul Titanilor în Lumea Benchmark-urilor

Editați sunete pe iPhone rapid și ușor cu Readdle Documents

O schimbare uriașă și radicală vine la iPhone-uri! Află despre ce e vorba!

Apple Cedează în Fața Legii UE: Fortnite Se Întoarce pe iOS

Windows 11 se schimbă radical în 2024: vei putea scăpa de programele inutile

Samsung ajută sute de milioane de oameni să își găsească dispozitivele dispărute

AI și AR în același loc? ChatGPT VisionOS face posibil! [VIDEO]