Cum arată ID.7 Tourer, primul break 100% electric de la Volkswagen

Cum arată ID.7 Tourer, primul break 100% electric de la Volkswagen

Volkswagen ne-a arătat săptămâna asta cum arată fratele de turism al sedanului ID.7. Se numește ID.7 Tourer și este primul break 100% electric al mărcii germane. În plus, este unul dintre puținele break-uri electrice din segmentul mediu superior de pe piața europeană.

Ce aduce nou ID.7 Tourer? Evident, mai mult spațiu pentru bagaje. Are 605 litri în portbagaj, dar dacă rabatezi bancheta din spate, ajungi la 1.714 litri. Ce e interesant e că ID.7 Tourer are aceleași dimensiuni ca și ID.7 sedan: 4 961 mm lungime, 1 862 mm lățime și 1 536 mm înălțime, cu un ampatament de 2 971 mm. Singura diferență e că ID.7 Tourer are acoperișul mai lung, care se întinde până la stâlpii D.

Mașina va veni cu două variante de baterii, cea mai mare având 86 kWh. Cu ea, poți merge până la 685 km fără să te oprești la încărcat, conform WLTP. Și dacă tot trebuie să te oprești, VW zice că poți încărca bateria de la 10% la 80% în mai puțin de jumătate de oră, dacă găsești o stație de 200 kW.

La interior, ID.7 Tourer are un head-up display AR standard, care îți arată și navigația de pe telefon, fie că folosești Apple CarPlay sau Android Auto.

Are și ChatGPT, un acoperiș solar panoramic opțional, care îți permite să schimbi transparența sticlei după cum vrei. Mai are și un ecran tactil central de 15 inci și scaune ergoActive opționale, care îți fac masaj și îți reglează temperatura.

VW spune că “pre-vânzările europene” vor începe până la sfârșitul lui martie, dar nu ne-a spus cât costă ID.7 Tourer. Știm doar că va fi produs la Emden, în Germania, unde se fac și ID.7 și ID.4. Și mai știm că ID.7 Tourer va avea aceeași baterie și același motor ca și ID.7.

Bateria de bază va avea 77 kWh, iar motorul, care e montat în spate, va avea 210 kW (286 CP). Viteza maximă va fi limitată la 180 km/h (180 mph).

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ChatGPT poate naviga acum pe internet ca și Google Bard

ASUS dezvăluie data de lansare globală a lui Zenfone 11 Ultra.

TikTok se adaptează la tine: cum să te bucuri de conținutul preferat pe ecranele pliabile

PREȚURILE IN EUROPA PENTRU SERIA PIXEL 8 AU FOST DEZVĂLUITE

YouTube testează o funcție ciudată: alegerea videoclipurilor după culoare

Microsoft și TomTom dezvoltă împreună un asistent de inteligență artificială pentru mașini.

Galaxy S24 cu Exynos 2400 vs Snapdragon 8 Gen 3: Cine va câștiga bătălia cipurilor?

GTA VI, de ce nu va fi gata la timp? Editorul jocului își reduce prognoza financiară.

Seria Galaxy S24 ar putea fi cele mai inteligente telefoane cu AI din toate timpurile

În curând vom putea juca jocuri Sony PlayStation 5 fără descărcare

Imagini oficiale cu Samsung Galaxy A55, cu o nouă ramă metalică

Sony tocmai a dezvăluit selecția varietată de jocuri Gratuite pentru abonații PlayStation Plus Essential în decembrie