Xiaomi-13-Ultra

Când va fi disponibil Xiaomi 13 Ultra în Europa? Iata informatiile de ultima ora

Xiaomi a prezentat în aprilie smartphone-ul său cu cameră foto emblematică, 13 Ultra, și în curând a devenit clar că, spre deosebire de predecesorul său, acesta va fi lansat pe piețele globale și va ajunge la noi, consumatorii europeni. Nu se știa exact când se va întâmpla acest lucru, dar acum vânzările au început în Hong Kong și a fost dezvăluit când dispozitivul high-end va fi pus în vânzare în Europa.

Xiaomi 13 Ultra este acum disponibil pentru precomandă în Hong Kong, unde va fi disponibil la prețul de 1.148 USD în moneda locală și va fi disponibil în culorile verde măsliniu și negru.

În ceea ce privește memoria RAM și stocarea internă, va exista o singură versiune, cu 12 GB de RAM și 512 GB de stocare disponibile. Dispozitivul va fi pus în vânzare în regiune pe 13 iunie.

În Europa, smartphone-ul va fi disponibil începând cu 12 iunie. Diviziile germane, franceze, spaniole și italiene ale Xiaomi au confirmat, de asemenea, data. Prețul nu a fost încă dezvăluit, dar, pe baza zvonurilor anterioare, este de așteptat un preț de 1299 EUR.

Este vorba de mulți bani, aproximativ 6400 RON. Desigur, nu trebuie să plătiți această sumă degeaba, deoarece acest dispozitiv are toate cunoștințele producătorului, atât în ceea ce privește camerele, cât și în ceea ce privește hardware-ul și software-ul.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce se ascunde în ochelarii Vision Pro de la Apple – iFixit i-a desfăcut bucățică cu bucățică

Figure AI: startup-ul care vrea să schimbe lumea cu un robot umanoid și care a strâns 675 de milioane de dolari de la investitori de top

Motorola a dezvăluit ce telefoane vor primi Android 14. Este al tău printre ele?

 Samsung lansează oficial Galaxy A15, Galaxy A15 5G și Galaxy A25 5G

Samsung Galaxy S24, gata de lansare – ce culori și ce memorie o să aibă

Seria Xiaomi 14 se pregătește de lansarea pe plan mondial.

Google Tensor G4, testat pe Geekbench. Ce scoruri a făcut?

Windows se pregătește pentru era PC-urilor cu inteligență artificială

Epic Games Store pe iOS și Android: Noua Frontieră a Jocurilor Digitale

Galaxy S24 Ultra ar putea avea o cameră cu zoom 10x și un senzor de 200 MP

VW anunță integrarea ChatGPT în mașinile lor.

Circle to Search ar putea ajunge pe mai multe telefoane în octombrie