Apple și Strategia de Marketing a Spațiului de Stocare cu iPhone 15 128GB.

Apple și Strategia de Marketing a Spațiului de Stocare cu iPhone 15 128GB.

Apple a lansat recent o campanie pentru iPhone 15, punând accent pe varianta de bază cu 128 GB de memorie. Într-o lume unde aplicațiile sunt din ce în ce mai complexe și fotografiile ocupă tot mai mult, această capacitate pare să fie pe muchie de cuțit între suficient și insuficient. Apple insistă, însă, că este tot ce ai nevoie.

Într-o reclamă proaspătă, cu un soundtrack care-ți rămâne în cap și o producție video de top, Apple încearcă să ne convingă că 128 GB sunt mai mult decât adecvați pentru utilizatorul mediu. Dar, chiar și cu toată strălucirea marketingului, rămâne o întrebare în aer: de ce nu pune Apple reflectoarele pe modelele superioare, cu spațiu de stocare de până la 1TB?

E clar că Apple vrea să ne arate că și varianta “de intrare” a iPhone 15 este o opțiune viabilă. Dar, în același timp, nu putem să nu ne întrebăm dacă nu cumva e o mișcare strategică pentru a atrage atenția asupra modelelor mai scumpe, cu mai multă memorie, care stau discret în umbră. Oare nu e acesta un teaser subtil pentru cei care vor “mai mult” de la un smartphone?

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Carl Pei a confirmat o caracteristică cheie a lui Nothing Phone (2)

Windows 11 își schimbă fața programului de instalare

IA consumă o cantitate uimitoare de energie.

Iată seria Huawei Nova 11. Pret si disponobilitate.

Apple pregătește un dispozitiv revoluționar cu ecran pliabil.

YouTube testează o funcție ciudată: alegerea videoclipurilor după culoare

Android Feature Drop din februarie aduce 9 noi funcționalități.

Stai așa! Galaxy S20 și Note 20 ar putea primi și ele One UI 6

OnePlus Open lansat oficial. Pret si disponibiliate in Romania.

Honor X50 Pro a fost lansat și e impresionant.

În curând îți vei putea găsi telefonul Android chiar și atunci când este oprit

Vivo G2: un telefon ieftin și bun, dar numai pentru chinezi