Galaxy S23 a dat lovitura de grație seriei Galaxy S22

Galaxy S23 a dat lovitura de grație seriei Galaxy S22

Galaxy S23, S23+ și S23 Ultra au fost lansate acum nouă luni și au avut un succes uriaș. Potrivit Phonearena au vândut cu 23% mai mult decât seria Galaxy S22, care a fost lansată anul trecut

Cel mai bine s-a vândut Galaxy S23 Ultra, cu 11,63 milioane de unități, urmat de S23, cu 8,91 milioane de unități. S23+ a fost pe ultimul loc, cu 4,23 milioane de unități. În total, seria Galaxy S23 a ajuns la aproape 25 de milioane de unități, față de 20,32 milioane pentru seria Galaxy S22.

Dar ce ziceți de modelele pliabile? Z Flip 5 și Z Fold 5 sunt pe piață de trei luni și au vândut deja 4,86 milioane de unități. Asta este cu 4% mai mult decât modelele Z Flip 4 și Z Fold 4 de anul trecut. Z Flip 5 a fost mai popular, cu 3,08 milioane de unități, în timp ce Z Fold 5 a avut 1,79 milioane de unități. Anul trecut, Z Flip 4 a avut 2,87 milioane de unități, iar Z Fold 4 a avut 1,81 milioane de unități după trei luni.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

  • Cred ca telefonul flip ( am avut si l-am vandut in mai putin se 3 luni) nu este suficient de practic. Cu toate ca este un concept ideal, lipsa penului integrat si ecranul prea îngust, nu mai spun de grosime il face greoi la utilizare, mai ales cu o singura mana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai bune baterii pentru panouri fotovoltaice

ChatGPT ar putea cuceri sectorul educației, însă mulți nu sunt încântați de asta.

GTA VI, o mare dezamăgire? Ce spune o scurgere de informații controversată.

Xiaomi 14 Ultra: ce ne așteaptă de la cel mai puternic telefon al seriei?

Probleme cu Android Auto pentru unii posesori de Galaxy S24

A început livrarea de televizoare cu ecrane duble gratuite, susținute de publicitate

Seria Galaxy S24 ar putea fi cele mai inteligente telefoane cu AI din toate timpurile

Samsung Galaxy S24 Ultra Unboxed înainte de lansare.

Xiaomi MIX Flip, telefonul pliabil cu surprize primește certificare.

Seria Xiaomi 14 se pregătește de lansarea pe plan mondial.

Au găsit niște comori în timp ce făceau curat: două dintre primele PC-uri din lume.

Mașini electrice vs. mașini clasice: 3 lucruri bine de știut