Gmail testează o interfață de răspunsuri în stil chat pentru e-mailuri.

Gmail testează o interfață de răspunsuri în stil chat pentru e-mailuri.

Dacă ești ca mine, probabil că nu-ți place să scrii e-mailuri. E prea multă bătaie de cap să dai click pe butonul de răspuns, să salvezi drafturi, să atașezi fișiere și să verifici dacă ai scris tot ce trebuia. De aceea, m-am bucurat când am aflat că Gmail a venit cu o soluție genială.

De la ultima actualizare, Gmail a devenit mai mult ca o aplicație de chat. Acum, când primești un e-mail, nu mai trebuie să apeși pe nimic. Pur și simplu scrii răspunsul într-o casetă care apare jos, ca și cum ai trimite un mesaj. Când scrii, caseta se mărește și îți arată și e-mailul original, ca să nu uiți ce ți-a zis celălalt.

Și dacă vrei să faci ceva mai fancy, cum ar fi să pui o poză sau un document, nu e nicio problemă. Poți să faci asta în felul clasic, fără să ieși din casetă. E ca și cum ai avea două aplicații în una.

Eu am testat funcția asta și mi-a plăcut mult. Mi s-a părut mult mai rapid și mai ușor să răspund la e-mailuri. Dar se pare că nu toată lumea are norocul meu. Unii utilizatori nu au primit încă actualizarea, chiar dacă au cea mai nouă versiune de Gmail instalată pe telefon. Sper să se rezolve curând problema, ca să se bucure și ei de noutate. Până atunci, eu o să mă distrez scriind e-mailuri ca și cum aș vorbi la telefon.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Humane AI PIN: O alternativă pentru smartphone de la Humane AI pe care o poți purta toată ziua

Windows se pregătește pentru era PC-urilor cu inteligență artificială

Xiaomi 14 Ultra are un Oreo uriaș pe spate. Ce mai ascunde?

Imaginează-țI orice cu Imagine With Meta AI, o nouă platformă care îțI transformă cuvintele în imagini

HarmonyOS Next se apropie de prime time, un video prezintă noul limbaj de design UI

 Google îi dă în judecată pe escrocii care au folosit un malware fals Bard AI

OpenAI își extinde ambițiile: de la ChatGPT la căutări web. Cum ar putea schimba asta internetul?

Elon Musk: Twitter era aproape de faliment

Threads: Peste 150 de Milioane de Utilizatori și Creștere Constantă

Apple a lansat a doua versiune beta pentru iOS 17.4, iPadOS 17.4, watchOS 10.4, tvOS 17.4 șo macOS sonoma 14.4

Cum se comportă MediaTek Dimensity 9300 la o sarcină intensă

Ceapa 5G: cum a devenit o legumă mai bună și mai ecologică cu ajutorul inteligenței artificiale!