Redmi Note 13 Pro, primul smartphone cu noul chipset Qualcomm, va fi lansat în ianuarie.

Redmi Note 13 Pro, primul smartphone cu noul chipset Qualcomm, va fi lansat în ianuarie.

Redmi Note 13 Pro 5G, cel mai nou model al companiei chineze, va fi disponibil pe piața din India la începutul lunii ianuarie. Acesta este primul smartphone din lume care folosește chipset-ul Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2, un procesor performant și eficient energetic. Redmi se laudă cu această premieră mondială și cu designul elegant al telefonului, care are spatele din sticlă.

Telefonul din India va avea aceleași specificații ca și cel din China, care a fost lansat recent. Astfel, Redmi Note 13 Pro va avea un ecran OLED de 6,67 inci, cu rezoluția de 1220×2 712 pixeli și rata de refresh de 120 Hz. Luminozitatea maximă a ecranului va fi de 1800 nit, ceea ce îl face ideal pentru vizionarea conținutului multimedia. Memoria RAM va varia între 8 și 16 GB, iar spațiul de stocare între 128 și 512 GB. Camera foto principală va avea trei senzori: unul de 200 MP cu stabilizare optică a imaginii, unul ultra wide de 8 MP și unul macro de 2 MP. Camera frontală va fi de 16 MP și va permite realizarea de selfie-uri de calitate. Bateria va avea o capacitate de 5100 mAh și va suporta încărcarea rapidă prin cablu de 67W.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Redmi Watch 4, Redmi Buds 5 Pro și Buds 5 disponibile în Europa. Vezi prețurile si disponibilitate.

Galaxy S24 Ultra foloseștet itan mai ieftin decât iPhone 15 Pro?

Ecranul OLED rulabil de la Samsung tocmai a fost prezentat.

Samsung pregătește One UI 6.1 pentru telefoanele Galaxy mai vechi: când și cum o poți instala

Iată cât ar putea costa un Nothing Phone (2a)

Ce ne rezervă AirPods 4: design modern, carcasă inteligentă șI sunet de calitate

Google te scapă de pozele duble: ce funcție nouă au băgat ăștia

Cum arată noul Samsung Galaxy Z Fold6? Vezi imaginile randate!

Microsoft și TomTom dezvoltă împreună un asistent de inteligență artificială pentru mașini.

Google îi ajută pe piratii muzicali să descarce gratis de pe YouTube?

Căștile cu anulare a zgomotului pot fi folosite ca dispozitive de monitorizare a inimii cu o nouă tehnologie de la Google

Sony tocmai a dezvăluit selecția varietată de jocuri Gratuite pentru abonații PlayStation Plus Essential în decembrie