Cele mai bune servicii VPN gratuite (nu doar) pentru vară

Cele mai bune servicii VPN gratuite (nu doar) pentru vară

În urmă cu câteva zile, am adunat câteva aplicații și servicii pentru a vă face vara mai plăcută și mai distractivă. Și nu am uitat de securitate, care este și ea importantă, chiar dacă te vei relaxa și nu te gândești la problemele care ar putea apărea (mai ales în cazul instrumentelor și programelor IT). Am menționat, de asemenea, că, dacă vrei să te conectezi la rețele WiFi gratuite și deschise pe terasa cafenelelor sau în aeroporturi, camere de hotel și alte locuri similare, este o idee bună să ai un serviciu VPN fiabil și eficient instalat pe toate dispozitivele tale. Pe laptopuri, tablete și smartphone-uri. Atunci am recomandat cele mai bune VPN-uri în general, dar acum am dori să mai adăugăm câteva pe listă. Pentru că, de data aceasta, oferim servicii VPN gratuite special pentru cei care nu vor să plătească pentru unul în această lume frugală, dar nu vor să renunțe la navigarea sigură pe internet. Iată care sunt cele mai bune servicii VPN gratuite pentru vară.

Cele mai bune servicii VPN gratuite pentru vară


Am scris totul despre serviciul VPN în sine, despre avantajele și potențialele dezavantaje ale acestuia. Cel mai recent, când le-am adunat pe cele mai bune. Așadar, dacă nu știți despre ce este vorba în cazul unui VPN, ar trebui să citiți articolul nostru anterior. Este important de știut că VPN-urile nu sunt furnizori de servicii de internet, așa că trebuie să avem grijă de conexiunea online (rețea mobilă, wifi gratuit etc.). Un VPN o poate proteja doar prin criptarea traficului în timp ce o folosim.

Nu este o coincidență faptul că am alcătuit o listă cu cele mai bune servicii VPN gratuite – sau cel puțin servicii VPN care sunt de o calitate decentă și gratuite: există o mulțime de aplicații VPN false, în special pentru Android, dar și pentru alte sisteme, care, contrar promisiunilor lor, nu ne garantează securitatea, ci mai degrabă îi ajută pe infractorii cibernetici să pună mâna pe datele noastre sensibile.

Din fericire, unii dintre marii furnizori de VPN de încredere oferă un serviciu VPN parțial sau chiar complet gratuit, cu toate caracteristicile esențiale și fie fără limitare de trafic, fie un pachet gratuit care acoperă cel puțin cele mai sensibile activități online (online banking etc.).

Dar gata cu introducerea, să trecem la subiect: cele mai bune servicii VPN gratuite, care nu sunt utile doar pentru această vară, ci recomandăm cu siguranță ca oricine dorește să folosească wifi gratuit în întreaga lume să instaleze unul dintre acestea.

  • Proton VPN: Indiferent dacă aveți nevoie să vă conectați la un VPN gratuit sau la un VPN plătit, Proton VPN este una dintre cele mai bune alegeri. Pe baza testelor noastre, este rapid, ușor de utilizat și îndeplinește toate criteriile pe care le așteptați de la un astfel de serviciu. Versiunea gratuită nu are limite de date și nici nu vă puteți plânge cu adevărat de viteză. Va trebui doar să renunțați la câteva funcții suplimentare (cum ar fi protecția împotriva programelor malware) și să vă mulțumiți cu o alegere de trei țări pentru serverele VPN (Japonia, Olanda, SUA). Apropo, am scris despre Proton VPN în detaliu aici.
  • Ivacy VPN. Nici măcar nu trebuie să vă înregistrați pentru a utiliza versiunea gratuită, vă puteți conecta la serverul VPN one-eye din Olanda imediat după instalarea și lansarea acestuia. Aceasta este limitarea: puteți folosi doar un server olandez, nici mai mult, nici mai puțin. O limitare suplimentară este că, în mod implicit, îl puteți utiliza doar timp de 15 minute, dar această limită poate fi mărită la 15 minute prin vizionarea câtorva reclame timp de câteva secunde. Știm, mulți oameni urăsc reclamele, dar în acest caz dezvoltatorii au reușit să o facă într-un mod normal, prin apăsarea butonului +ADD din aplicația mobilă puteți opri reclameleși apoi vă puteți întoarce la muncă.
  • Winscribe VPN: De asemenea, un furnizor de VPN cunoscut și de încredere este Windscribe, al cărui serviciu gratuit nu vă obligă să vizionați reclame, dar va trebui să vă mulțumiți cu 2, 10 sau chiar 15 GB de trafic de date protejat pe lună. Suma depinde de ceea ce sunteți dispus să plătiți. Pentru a obține 2 GB, trebuie doar să introduceți un nume de utilizator și o parolă atunci când vă înscrieți. Pentru 10 GB trebuie să adăugați o adresă de e-mail. Iar dacă doriți 15 GB, trebuie să anunțați lumea că folosiți Windscribe VPN printr-un mesaj pe Twitter, folosind link-ul furnizat de program. Totuși, merită, pentru că este un serviciu VPN foarte corect.
  • Atlas VPN: În cele din urmă, un alt serviciu VPN excelent despre care am scris în detaliu este Atlas VPN, care are un număr limitat de servere (Olanda, Marea Britanie, SUA) și 5 GB de date pe lună, dar este totuși una dintre cele mai bune soluții gratuite (majoritatea permit doar câteva sute de MB). Dacă nu aveți de gând să transmiteți videoclipuri prin intermediul acestuia în vacanță, este cu siguranță bun pentru a vă verifica e-mailul și operațiunile bancare în fiecare zi, chiar și cu wifi gratuit.

Niciunul dintre VPN-urile de mai sus nu este complet gratuit, dar au acces gratuit, așa că, dacă doar vă înscrieți, dar nu alegeți unul dintre planurile de abonament, puteți să vă simțiți în continuare confortabil folosind opțiunile gratuite. Noi am recomanda în continuare Proton VPN, care nu numai că are avantajul fiabilității, dar și al faptului că nu are niciun plafon de date. În cazul în care există posibilitatea de a alege între mai multe servere, merită să luați în considerare serverul de care vă aflați cel mai aproape din punct de vedere fizic, deoarece în UE este mai convenabil să vă conectați la un server VPN olandez decât la unul american.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce mai nou Update de la Google: telefoanele și tabletele Android devin mai mișto ca niciodată

Toate modelele iPhone 16 ar putea primi chipset-uri A18 anul viitor

ChatGPT își poate redacta si bilet de externare.

Utilizarea instrumentelor Google AI: noi caracteristici AI pentru 2023

Microsoft dă lovitura cu un buton tare chic pe tastaturi: e nou-nouț și vine direct din viitor!

Livrările Apple iPhone 15 Pro Max ar putea fi întârziate

iPhone 16 PRO ar putea renunța la Dynamic island în favoarea un orificiu în ecran pentru camera selfie.

Bitcoin vs. Apă: De ce Bitcoin este cel mai mare dușman al apei

Samsung rezolvă problema ecranului “palid” pe Galaxy S24: ce schimbări aduce actualizarea!

OnePlus Open lansat oficial. Pret si disponibiliate in Romania.

Samsung aduce Android 14 pe mai multe dispozitive Galaxy.

Nubia a comparat Z60 Ultra cu iPhone 15 Pro