Samsung Galaxy Z Flip 6 și Z Fold 6 vin cu ecrane mai mari și mai bune

Samsung Galaxy Z Flip 6 și Z Fold 6 vin cu ecrane mai mari și mai bune

Dacă ești fan al telefoanelor pliabile, ai motive să te bucuri. Samsung pregătește două noi modele care vor fi lansate peste câteva luni: Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6. Și nu sunt niște telefoane oarecare, ci niște minuni tehnologice.

Ce au de special? Păi, în primul rând, au ecrane mai mari și mai bune decât generațiile anterioare. Asta ne spune Ross Young, șeful DSCC, care se ocupă de analiza pieței de display-uri. El zice că Flip 6 va avea un ecran secundar de 3,9 inci, cu care poți verifica notificările și apelațiile fără să deschizi telefonul. Ecranul principal, cel pliabil, va fi și el mai mare, dar nu știm exact cât. Young are aceste date în raportul lui, dar nu le împărtășește cu noi.

Dar nu numai mărimea contează, ci și calitatea. Flip 6 și Fold 6 vor avea ecrane cu o rezoluție mai bună, un contrast mai ridicat și o rată de refresh mai mare. Asta înseamnă că imaginile vor fi mai clare, culorile mai vii și mișcarea mai fluidă. Vei avea o experiență vizuală de excepție, indiferent dacă te uiți la filme, joci jocuri sau navighezi pe internet.

Și dacă te întrebi de camere, avem și vești bune. Flip 6 va avea o cameră principală de 50 MP, care va face niște poze superbe. Fold 6 va avea aceeași cameră ca Fold 5, dar va avea și o cameră sub ecran, care va fi invizibilă când nu o folosești. Așa vei avea un ecran fără decupaje sau găuri.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Huawei BE3 Pro: primul router Wi-Fi 7 al companiei, cu viteze uluitoare și preț accesibil

Apple Watch ar putea să-și recapete funcția de monitorizare a oxigenului din sânge printr-un update software

Honor Magic 6 Pro se dezvăluie înainte de lansare: Imagini exclusive cu noul model

Top 10 cele mai cautate telefoane la finalul anului 2023.

Google Chrome te protejează de atacuri: ce funcție nouă testează

Tableta Samsung Galaxy Tab A9 a fost fotografiată

Panică la Google după ce s-a aflat că Samsung ar putea renunța la motorul lor de căutare

OnePlus 12, telefonul care te va lăsa fără cuvinte: Ecran de vis, procesor de rachetă și cameră de extratereștri 🚀👽

Samsung Galaxy Ring: inelul inteligent care îți monitorizează sănătatea

Samsung se confruntă cu o problemă: lista de actualizare la Android 14 a dispărut de pe site-ul oficial

iPhone-urile din UE pierd o funcție importantă: aplicațiile web progresive

MagicOS 8.0 cu Android 14 vine pe aceste dispozitive HONOR