Apple a lanast iOS 17.3: O funcție genială pe care Android nu o are.

Apple a lanast iOS 17.3: O funcție genială pe care Android nu o are.

Apple a lansat astăzi iOS 17.3 și iPadOS 17.3 pentru toate dispozitivele acceptate. Așa cum se întâmplă de obicei, noua versiune de software este acum disponibilă pentru toată lumea, deoarece Apple nu are aceeași tărășenie etapizată ca în cazul distribuțiilor Android.

Una dintre chestiile interesante din noua actualizare este o funcție care se numește Stolen Device Protection (Protecție pentru dispozitivele furate). Este un fel de securitate extra pentru cei care au avut ghinionul să le fie furat telefonul sau tableta și să le fie spartă și parola. Cu Stolen Device Protection, Face ID sau Touch ID este obligatoriu pentru a accesa parolele salvate, iar o întârziere de securitate îți blochează setările importante, cum ar fi parolele Apple ID sau schimbarea parolei dispozitivului, dacă iPhone-ul nu este într-o locație cunoscută.

Asta înseamnă că, după ce folosești Face ID sau Touch ID, trebuie să aștepți o oră și apoi să te autentifici din nou biometric pentru a schimba parola. Acum, sigur, unii ar putea să se întrebe de ce nu au făcut asta până acum, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

Să vedem dacă Google și producătorii de telefoane Android vor copia repede această funcție sau vor inventa ceva asemănător pentru a-și proteja și ei clienții.

Noua actualizare vine și cu un nou wallpaper, iar Apple Music îți dă acum posibilitatea să faci liste de redare cu prietenii și să pui emoji la orice melodie. AirPlay se poate folosi și în hoteluri, așa că în unele hoteluri poți să dai conținut direct pe televizorul din cameră, iar funcția de detectare a coliziunilor a fost îmbunătățită să fie și mai exactă.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aceste telefoane Samsung mai vechi vor primi funcția de Instant Slow-Mo

Ce ne pregătește Apple cu iPhone 16 Pro: Tot ce știm până acum.

Sateliții responsabili pentru serviciul mobil Starlink au decolat

Cum a reușit Apple să dubleze viața bateriei pe iPhone 15

Cele mai bune servicii VPN gratuite (nu doar) pentru vară

OnePlus Watch 2, ceasul inteligent cu Wear OS și sistem dual de operare

Cum alegi cea mai buna camera de supraveghere? Sfaturi practice.

Cum să alegi cel mai bun router Wifi. Sfaturi si recomandari.

Avantajele și Dezavantajele Mașinilor Electrice – Ghid Complet .

iPhone 15 ar putea elimina suportul SIM la nivel global

Inteligența Artificială ChatGPT a fost mutată pe o bicicletă electrică.

Sfaturi pentru cumpărarea de televizoare – sistem de sunet: ce face ca un televizor să sune bine? La ce trebuie să ne uităm?