Google transformă Windows într-un paradis pentru jocuri Android

Google transformă Windows într-un paradis pentru jocuri Android.

Google a făcut un pas important pentru iubitorii de jocuri, anunțând marți, la Games Developer Summit, extinderea serviciului Play Games. Lansat în versiune beta anul trecut, serviciul este acum îmbunătățit pentru a oferi utilizatorilor Windows acces la o gamă largă de jocuri Android.

Printre titlurile scoase în evidență de Google se numără Lineage2M, Odin: Valhalla Rising, Genshin Impact și Dragonheir: Silent Gods. În plus, fanii vor putea să se bucure de sute de alte jocuri, inclusiv Angry Birds, Dragon Ball, jocuri de agricultură și de cărți, precum și versiuni mobile ale jocurilor Fallout, The Walking Dead și SpongeBob, toate disponibile acum pe desktopuri cu Windows 10 și Windows 11.

Această mișcare subliniază angajamentul Google de a asigura compatibilitatea jocurilor Android cu sistemul de operare Windows, în contrast cu decizia Microsoft de a închide subsistemul său Windows pentru Android, care era limitat la Windows 11. Spre deosebire de acesta, soluția Play Games de la Google este accesibilă și pe Windows 10.

Google a anunțat și viitoare îmbunătățiri ale serviciilor sale de jocuri. Play Pass, serviciul care oferă acces la o bibliotecă vastă de jocuri pentru o taxă lunară, va include reduceri suplimentare pentru jocurile EA Sports, iar cele mai populare videoclipuri YouTube vor fi afișate în Play Store alături de fiecare joc.

O altă îmbunătățire notabilă este adăugată la Play Services, permițând utilizatorilor să partajeze salvările de joc între dispozitive diferite. Aceasta înseamnă că jucătorii pot începe un joc pe un dispozitiv și să continue pe altul, cu condiția ca dezvoltatorii să integreze suportul pentru această nouă funcționalitate în jocurile lor.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Seria Galaxy S24 ar putea fi cele mai inteligente telefoane cu AI din toate timpurile

Samsung îți oferă mai mult control asupra bateriei telefonului cu One UI 6.1

Surpriză: Galaxy S24 și S24 Plus primesc cipuri Snapdragon în afara SUA

Butoanele fizice au lansat un contraatac împotriva ecranelor tactile.

Motorola îți arată cum va arăta viitorul smartphone-urilor: un telefon care se înfășoară la mână

Cine validează tranzacțiile de pe blockchain? Rolul esențial al minerilor și validatorilor.

S-a dezvăluit cu ce specificații vor veni Galaxy S24, S24+ și S24 Ultra.

Cum s-au schimbat camerele foto de pe telefoane în 25 de ani: un videoclip fascinant.

Samsung Z Fold 6: Când Inovația Foto Stă pe Loc

Xiaomi Watch 2, scos la vânzare înainte de lansare. Ce diferențe sunt față de Pro?

Microsoft și Google dau bani cu lopata pe inteligența artificială din Europa

GTA VI, o mare dezamăgire? Ce spune o scurgere de informații controversată.