Probleme cu Android Auto pentru unii posesori de Galaxy S24

Probleme cu Android Auto pentru unii posesori de Galaxy S24

Dacă ai un Galaxy S24 și vrei să-l conectezi la mașina ta, s-ar putea să ai o surpriză neplăcută.

Se pare că mașinile de la SEAT, Skoda și Volkswagen au o problemă de compatibilitate cu acest model de telefon și nu se pot conecta prin Android Auto. Și nu e vorba de o problemă minoră, ci de una care îi împiedică pe utilizatorii afectați să folosească funcțiile Android Auto deloc.

Dar nu totul e pierdut, pentru că Samsung, Google și producătorii auto știu de această problemă și caută o soluție. Primele cercetări arată că problema ar fi la software-ul care controlează sistemele de infotainment ale mașinilor. S-ar putea să aibă legătură cu felul în care Android atribuie adrese IP hotspoturilor, dar nu e sigur încă. Oricum, se pare că producătorii de mașini implicați lucrează la o actualizare de software care să rezolve problema. Până atunci, Samsung UK a făcut o pagină de asistență specială pentru această problemă, unde poți găsi mai multe informații.

Unii utilizatori au raportat că nu reușesc să își conecteze Galaxy S24 la mașina Volkswagen, Skoda sau SEAT folosind Android Auto. Dacă vă confruntați cu această problemă, încercați pașii de mai jos.

Dacă niciunul dintre pașii de mai sus nu rezolvă problema, vă rugăm să contactați centrul de asistență pentru clienți sau centrul de service Volkswagen, Skoda sau SEAT. Acești producători au confirmat că lucrează la actualizări de software pentru vehiculele afectate.

Pașii sugerați pentru rezolvarea problemelor sunt destul de generali și includ verificarea compatibilității cu Android Auto și dacă Android Auto este activat în setări. Verificarea cablului USB este, de asemenea, un pas, la fel ca și actualizarea software-ului atât pe partea telefonului, cât și a mașinii.

Din păcate, aceasta din urmă poate implica o deplasare la dealer.Dacă te afli într-o astfel de situație nefericită de incompatibilitate, poți consulta link-ul sursă pentru mai multe informații.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Honor Magic 6 va avea o cameră revoluționară de 160 MP cu zoom periscop și diafragmă variabilă

Android 15 Developer Preview 1 este disponibil pentru Pixel 6 și versiuni ulterioare.

Chipset Snapdragon 8 Gen 3: Cel mai nou și mai puternic procesor mobil de la Qualcomm

Fabricația Tesla, dezvăluită: Nu rata acest videoclip exclusiv!

 Samsung lansează oficial Galaxy A15, Galaxy A15 5G și Galaxy A25 5G

O actualizare importantă vine pentru Windows 11

Epic Games Store pe iOS și Android: Noua Frontieră a Jocurilor Digitale

Aplicația Signal devine mai sigur și mai tare.

Galaxy S24 ar putea fi cel mai bun telefon Samsung din toate timpurile, datorită One UI 6.1

iPhone 15 Pro Max va fi cel mai popular, datorită camerei sale periscopice

WhatsApp îți arată statusul prietenilor în chat. Cum să activezi noua funcție

Noutate de la IKEA: Încărcătoare rapide la prețuri accesibile