De acum ChatGPT vă poate citi răspunsurile.

De acum ChatGPT vă poate citi răspunsurile.

OpenAI a dat luni o veste bună pentru cei care folosesc chatbotul lor de inteligență artificială, ChatGPT. Au zis că l-au făcut și mai simplu și mai ușor de folosit. Acum, poți să îi ceri să îți citească el răspunsul pe care ți-l dă – ca să nu te mai chinui să îl citești tu.

De exemplu, dacă îi pui o întrebare lui ChatGPT și ești ocupat cu altceva – poți să auzi ce îți zice el, fără să te uiți la ecran. Asta e bine și pentru cei care au probleme cu vederea sau care trebuie să se uite la un ecran mic sau slab luminat.

Funcția asta nouă merge în 37 de limbi, și poți să alegi dintre 9 voci diferite, să îți placă cum sună. Funcția e disponibilă pe site-ul web al ChatGPT, dar și pe aplicația de Android și iOS, și merge cu modelele GPT-3.5 și GPT-4.0.

Dar nu te bucura prea tare, că funcția nu e încă pentru toată lumea. O să dureze ceva timp până o să ajungă la toți utilizatorii.

OpenAI mai avusese o funcție de chat vocal pe ChatGPT în septembrie 2023, dar era altfel. Atunci, puteai să îi vorbești tu lui ChatGPT, și el îți răspundea tot vorbind, dar numai în câteva limbi. Acum, el îți citește răspunsurile la întrebările pe care le scrii.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fortnite revine pe iPhone după o pauză de patru ani, dar nu fără conflicte cu Apple

Aceste inovații pot fi atribuite modelelor iPhone 15 Pro

Aplicația Signal devine mai sigur și mai tare.

Cât de rapid a devenit 5G de la iPhone 12 încoace

Precomanda Google Pixel 8 și 8 Pro in Romania la cel mai bun pret posibil.

Cum să profiți de un an gratuit de servicii prin satelit cu iPhone 14

Imagini scăpate cu privire la seria Google Pixel 9

iPhone 16 își surprinde fanii: upgrade de memorie RAM și modem 5G Advanced

Chiar există inteligența artificială? Oportunități și pericole

Apple a lanast iOS 17.3: O funcție genială pe care Android nu o are.

Samsung Galaxy S24 se dezvăluie în imagini oficiale: Cum arată și ce aduce nou flagship-ul sud-coreean!

Xiaomi Watch S3: Un ceas inteligent cu specificații și funcții de top