Până la 10 zile de energie cu Honor Watch 4 Pro

Până la 10 zile de energie cu Honor Watch 4 Pro

Honor a prezentat cel mai nou smartwatch al său, Honor Watch 4 Pro. Aceasta dispune de un ecran LTPO AMOLED de 1,5 inchi cu afișaj Always-on Display (AOD), un elegant cadru din oțel inoxidabil și suport eSIM, precum și conectivitate LTE.

Oferta Emag

Watch 4 Pro este rezistent la apă 5ATM, ceea ce îl face potrivit pentru înotul în piscine, și dispune, de asemenea, de conectivitate GPS, NFC și Bluetooth 5.2. Difuzorul și microfonul încorporate vă permit să efectuați apeluri direct de la încheietura mâinii și veți avea, de asemenea, opțiunea de a transmite muzică în căști wireless direct de pe ceas. Ceasul este livrat cu MagicOS 7.2.

honor watch 4 pro

Honor a adăugat ceasului un senzor optic cu opt canale, care vă ajută, de asemenea, să vă monitorizați ritmul cardiac și nivelul SpO2. De asemenea, ceasul susține urmărirea somnului și a stresului, precum și toate modurile obișnuite de sport. Watch 4 Pro se mândrește cu o baterie de 480 mAh, despre care Honor susține că va rezista până la 10 zile de utilizare obișnuită și 3 zile în modul eSIM. De asemenea, suportă încărcare wireless de până la 4,5 W.

Honor Watch 4 Pro este disponibil în culorile negru, maro și verde închis. Prețul este de 1.599 CNY (220 USD) pentru versiunea cu curea din silicon, în timp ce cele din piele vor costa cu 200 CNY (27 USD) mai mult. Vânzările deschise în China vor începe pe 16 octombrie. Honor nu a dezvăluit încă dacă ceasul va fi lansat la nivel global.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă simbolurile și istoria din spatele orașului Sofia si simbolurile ei

Traficanți internaționali de droguri prinși în România

Acest AI „semifinisat” este mult mai tare decât orice ChatGPT