Circle to Search ar putea ajunge pe mai multe telefoane în octombrie

Circle to Search ar putea ajunge pe mai multe telefoane în octombrie

Dacă ai un Galaxy S24 sau un Pixel 8, probabil că te-ai obișnuit deja cu Circle to Search, funcția care îți permite să cauți orice pe Google fără să ieși din aplicația pe care o folosești. E suficient să trasezi un cerc pe ecran și gata, ai acces la informații instant. Dar ce se întâmplă cu restul utilizatorilor de Android, care nu au această funcție? Când vor putea și ei să se bucure de această facilitate? Din păcate, nu prea curând.

Samsung a anunțat într-un comunicat de presă că Galaxy S24 este cel mai bine vândut smartphone din istoria companiei în Olanda. Aparent, oamenii au fost atrași de noul design, de performanțele de top și de funcția Circle to Search, care este exclusivă pentru acest model. Samsung spune că această funcție ar putea ajunge și pe alte telefoane Android, dar nu mai devreme de octombrie. Și asta nu e tot. Compania mai spune că nu lucrează activ la integrarea Circle to Search pe alte mărci de telefoane.

Circle to Search nu este o funcție revoluționară, dar este foarte utilă și comodă. Cu toate acestea, nu trebuie să ne pierdem speranța dacă nu o avem pe telefonul nostru. Putem folosi Google Lens, care ne oferă cam aceleași funcții, doar că trebuie să apăsăm un buton în plus. Nu e chiar același lucru, dar e mai bine decât nimic, nu?

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung One UI 6 poate să-ți strice telefonul Galaxy? Ce trebuie să știi înainte de a face update

Actualizarea One UI 6.1 vine pe telefoanele Samsung Galaxy – să vedem care sunt primele modele.

iTunes pentru Windows: o actualizare de securitate esențială!

Microsoft și Google dau bani cu lopata pe inteligența artificială din Europa

Opera vine cu un browser cu inteligență artificială pentru iOS, după ce Apple renunță la WebKit

Samsung Galaxy S24 Ultra Unboxed înainte de lansare.

Google a extins suportul software pentru Chromebook-uri la 10 ani

Inteligența artificială și dincolo: Avansurile tehnologice ale anului 2023

Cât costă înlocuirea ecranului și a bateriei pentru Samsung Galaxy S24 în UE

Redmi Lansează Dispozitivele Turbo 3 și Pad Pro!

Huawei își reorganizează fabrica, în condițiile în care acum crește cererea pentru altceva decât telefoane mobile

Huawei Band 9: Stil, Substanță și Sport într-un Singur Gadget!