Tesla s-a prăbușit, compania de mașini electrice are probleme mari?

Tesla s-a prăbușit, compania de mașini electrice are probleme mari?

Se pare că visul mașinilor electrice, care ne-a fost vândut cu atâta entuziasm de ani buni, începe să se destrame puțin. Numerele de vânzări nu sunt nici pe departe de ceea ce se aștepta și se promitea în urmă cu câțiva ani. Acum, Elon Musk însuși a recunoscut că nu se vor întâmpla niciuna dintre exploziile de cerere prezise în urmă cu trei ani.

De fapt, Tesla spune că va fi nevoită să taie prețurile mai mult sau mai puțin, pentru că altfel nu poate concura cu producătorii chinezi care vin tare din urmă. Asta va duce, evident, la o scădere drastică a veniturilor estimate, care ar putea chiar să transforme afacerea în una nerentabilă. Vorbele sumbre ale lui Elon au avut efectul așteptat asupra prețului acțiunilor, care a scăzut cu aproximativ 12% doar pe 25 iunie.

Nici Cybertruck nu este o poveste de succes până în prezent

tesla cybertruck

Nervozitatea din jurul Cybertruck-ului Tesla a contribuit probabil la starea de spirit proastă, pentru că “SUV-ul” prezentat s-a dovedit a fi mult, mult mai slab decât mașinile obișnuite la manevrarea pe teren accidentat, pe praf, pe noroi și în ciuda zvonurilor anterioare, este un vehicul foarte delicat.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Disney+ adaugă Hulu în pachetul său de streaming

Smartphone-urile scumpe, la mare căutare în 2023. Apple, regele neîncoronat al telefoniei mobile

O afacere de milioane de dolari s-a transformat într-un eșec uriaș pentru NFT

Ele sunt top cele mai bogate 10 familii din lume

Cine e Satoshi Nakamoto? Un proces din Londra ar putea lămuri misterul Bitcoin.

Producătorul de telefoane mobile robuste Caterpillar și Motorola Defy intră în faliment

Mai multă publicitate pe YouTube, mai multe locuri pentru reclame

2024 ar putea fi anul renașterii Bitcoin-ului!

Melodiile lui Taylor Swift și Drake au dispărut de pe TikTok

Samsung anunță o colaborare cu Tesla la CES 2024 pentru SmartThings Energy

Microsoft dă lovitura cu abonamentul de inteligență artificială.

UE propune extra garantie de 12 luni pentru produsele reparate.