Melodiile lui Taylor Swift și Drake au dispărut de pe TikTok

Melodiile lui Taylor Swift și Drake au dispărut de pe TikTok

Dacă ești fan Taylor Swift sau Drake, ai o veste proastă: melodiile lor nu mai sunt disponibile pe TikTok. Și nu numai ale lor, ci și ale altor artiști care sunt sub umbrela Universal Music Group. De ce? Pentru că Universal a decis să își retragă muzica de pe platforma de socializare, lăsând utilizatorii fără coloana sonoră preferată.

Motivul? Banii, ce altceva. Universal susține că TikTok le plătește o nimica toată muzicienilor pentru drepturile de autor și că nu vrea să negocieze un contract mai bun, deși își umflă buzunarele din reclame. Universal spune că TikTok le aduce doar 1% din veniturile globale, ceea ce e o glumă proastă, și că nu face destul pentru a proteja drepturile și siguranța muzicienilor și a utilizatorilor.

Universal nu s-a sfiit să își exprime nemulțumirea față de TikTok, pe care l-a acuzat de lăcomie și de lipsă de respect față de artiști și compozitori. Dar nici TikTok nu a rămas dator: a spus că decizia Universal e tristă și dezamăgitoare și că editorul își pune interesele financiare înaintea celor creative.

Cine are dreptate? Greu de spus, dar probabil că nu va dura mult până când cei doi vor ajunge la o înțelegere și vor semna un nou contract. Până atunci, utilizatorii TikTok vor trebui să se descurce cu alte melodii sau să își facă propriile piese. Sau poate să încerce o altă platformă. 🤷‍♂️

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Studiu deprimantă: pe TikTok sunt încet-încet mai multe reclame decât la TV.

Bitcoin se duce de râpă la 40.000 de dolari după ce ETF-urile i-au dat cu flit

iPhone pierde teren pe una dintre cele mai importante piețe de telefonie mobilă din lume

Elon Musk și arta de a evita impozitele: Cazul Tesla

Ce este un FinFluencer si ce inseamna asta?

Aceasta ar putea fi ultima armă magică a lui Lidl: nici măcar nu o vom observa, iată cum te vor face să cumperi mai mult.

Tesla îi taie aripile lui Elon Musk: plata uriașă de 55,8 miliarde de dolari, blocată în instanță.

Un bărbat are două încercări să ghicească parola care îi poate aduce 230 de milioane de euro.

Halving-ul Bitcoin: Catalizator pentru marea prăbușire a criptomonedelor in viitor?

Ce este Cardul Curve? Ghid complet 2024 si Bonus de inregistrare.

Tesla s-a prăbușit, compania de mașini electrice are probleme mari?

Producătorul de telefoane mobile robuste Caterpillar și Motorola Defy intră în faliment