Aceasta ar putea fi ultima armă magică a lui Lidl: nici măcar nu o vom observa, iată cum te vor face să cumperi mai mult.

Aceasta ar putea fi ultima armă magică a lui Lidl: nici măcar nu o vom observa, iată cum te vor face să cumperi mai mult.

Lidl, lanțul de magazine de reduceri prezent și la noi în țară, nu se mulțumește doar să îți ofere produse de calitate la prețuri mici. Vrea să fie și la curent cu ultimele tehnologii și să îți ofere o experiență de cumpărături cât mai plăcută și eficientă. De aceea, a investit într-un startup german care se ocupă de inteligența artificială (AI). Ce înseamnă asta pentru tine și ce beneficii poți avea? Hai să aflăm împreună!

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

Startup-ul se numește Aleph Alpha și a reușit să strângă o finanțare impresionantă de 500 de milioane de dolari de la diferiți investitori, printre care se numără și proprietarii Lidl, grupul Schwarz, dar și Bosch Ventures, Hewlett Packard Enterprise, SAP și alții – relateaza techcrunch.com.

Startup-ul a fost fondat în 2019 și are ca scop să ajute marile companii să integreze inteligența artificială în operațiunile lor, oferindu-le „suveranitate completă”. Asta înseamnă că fiecare client poate alege cum să folosească AI, în funcție de nevoile și preferințele sale, fără a depinde de alte platforme sau servicii.

Aleph Alpha se concentrează pe domenii sensibile, cum ar fi confidențialitatea și securitatea, care sunt reglementate de legislația UE, și colaborează cu agenții guvernamentale, instituții de aplicare a legii și instituții de sănătate. De asemenea, face parte dintr-un consorțiu care vrea să transforme Ipai, sau Parcul de Inovare pentru Inteligență Artificială, creat de Ministerul Afacerilor Economice din Baden-Württemberg, în cel mai mare cluster de inteligență artificială din Europa.

Jonas Andrulis, CEO și fondator al Aleph Alpha, a declarat că firma are în plan să își extindă oferta de servicii, păstrând în același timp independența și flexibilitatea clienților în ceea ce privește infrastructura, compatibilitatea cu cloud-ul, suportul local și configurațiile hibride.

Dar ce legătură are toate acestea cu Lidl și cu tine, ca și client? Ei bine, se pare că Lidl are un interes mare în a folosi inteligența artificială pentru a își îmbunătăți serviciile și a te face să cumperi mai mult.

De exemplu, AI ar putea fi folosită pentru a analiza comportamentul tău de cumpărător, preferințele tale, istoricul tău de cumpărături și alți factori, pentru a îți oferi recomandări personalizate, promoții speciale, cupoane de reducere sau alte avantaje. AI ar putea fi folosită și pentru a optimiza stocurile, prețurile, logistica, marketingul sau alte aspecte ale afacerii Lidl, pentru a te atrage și a te fideliza.

Aceasta ar putea fi ultima armă magică a lui Lidl: nici măcar nu o vom observa, iată cum te vor face să cumperi mai mult.

Poate că nu vei observa imediat efectele inteligenței artificiale când mergi la Lidl, dar cu siguranță vei simți diferența în portofel. Inteligența artificială este arma magică a Lidl, care vrea să te cucerească și să te facă să cumperi mai mult, mai des și mai bine.

Tu ce părere ai despre asta? Crezi că este o strategie bună sau te simți manipulat? Lasă-ne un comentariu și spune-ne ce crezi!

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Studiu deprimantă: pe TikTok sunt încet-încet mai multe reclame decât la TV.

Cum sa faci bani: Strategii si tehnici eficiente pentru a-ti atinge obiectivele financiare

Cum să obții un împrumut rapid online în România. Avantaje si dezavantaje.