Ce este Cardul Curve Ghid complet 2024 si Bonus de inregistrare

Ce este Cardul Curve? Ghid complet 2024 si Bonus de inregistrare.

Hai să vorbim despre Curve, o bombă de inovație în peisajul FinTech (compiticații ăștia de le place să jongleze cu jargonul și rostesc cuvinte scumpe precum “tehnologii financiare”).

Pe scurt, cei de la Curve zic că te vor scăpa de portofelul tău umflat de carduri. Zic că toate cărțile tale de credit sau debit pot fi cuprinse într-o singură aplicație ce se atașează unui singur card, ce-i al lor bineînțeles.

Microcosmul financiar Curve a apărut în nămeții insulei Albion în 2018. Conturează o idee mare: o tură cu cardul – un univers întreg de mici carduri – complexe și comode. Toate micile tale carduri, aproape că îi simți cum tremură fretless în sigiliul tău, puse pe hârtie. Un fel de briceag al plăților, compact și cântăreț, pe care îl poți lua cu tine oriunde.

Și puteți chiar să controlați timpul asupra tranzacțiilor dvs. cu serviciul lor, care se numeste „înapoi în timp”. Și, bineînțeles, are toate serviciile Fintech de bază cu care suntem obișnuiți în altă parte (gândiți-vă la Revolut, Transferwise etc…), cum ar fi trimiterea și primirea de bani, schimbul de valută la rate interbancare și urmărirea cheltuielilor noastre într-un mod transparent.

Curve oferă și alte facilități financiare de care suntem toți obișnuiți. Cu aplicația Curve, îți poți consolida și gestiona toate cardurile de credit și debit, poți trimite sau primi fonduri rapid și să urmă rescărțaua cheltuielilor într-o manieră transparentă.

Aplicația pentru cardul Curve


Dacă doresti să comanzi cardul acum, am pregătit un scurt ghid despre cum se face acest lucru.

Înregistrarea și solicitarea unui card Curve este foarte simplă. Este vorba de câțiva pași pentru a finaliza întregul proces, care durează doar câteva minute.

BONUS: În plus față de cardul gratuit, vei fi creditat cu 15 £ (~87 Lei) în contul tău Curve atunci când dai click pe link-ul de mai jos

✅ Dă click pe Curve, apoi bagă numărul tău de telefon și dă-i click pe “GET STARTED”. După ce ai introdus codul de validare primit prin mesaj pe telefon, urmezi pașii pentru a-ți descărca aplicația. Și asta pe iOS sau Android.

✅ Odată descărcată, înregistrarea va continua în cadrul aplicației. Aici va trebui să faci o fotografie a unui card bancar existent și să introduci adresa ta. Este important să o introduci corect, deoarece aici va sosi cardul Curve.

✅ Cardul tau va fi livrat complet gratuit în termen de 10 zile lucrătoare. Apoi va trebui să-l activezi și vei esti gata de utilizat.

curve metal 1

Motiv pentru care e misto Curve?

 • Înregistrare rapidă și folosirea gratuită a cardului.
 • Poți combina toate cardurile tale într-un singur card.
 • Funcția “back in time”. După plata poți schimba cardul de pe care e debitat.
 • Firewall-ul tau financiar, prin care trebuie doar să ai la tine cardul Curve și îl poți dezactiva în orice moment.
 • Aplicație ușor de folosit, full access la toate facilitățile.
 • 3 tipuri de cont din care poți alege. Blue este gratuit și are toate serviciile de care ai nevoie. Dar conturile Black și Metal includ beneficii suplimentare.

Toate cardurile tale într-unul singur!

Ceea ce face Curve atât de special este faptul că iti permite să gestionezi toate cardurile Visa și Mastercard într-un singur loc

Este, în esență, briceagul elvețian al cardurilor bancare, pe care este bine să îl ai mereu la tine și pe care îl poți scoate în orice moment.

Îi poți atribui toate cardurile tale de debit prin intermediul aplicației mobile, iar mai târziu, atunci când faci o plată, poți alege ce card de debit să încarci prin intermediul cardului de plată Curve din aplicație.

Dar dacă ești un amator ai somnului delicios și lași lenea să pătrundă în tine, ăsta nu e un impediment. Funcția “back in time” îți dă posibilitatea să te răzgândești și revii ca să vi se debiteze alt card pentru achiziționare timp de 14 zile.

La început mi se părea dubioasă această funcție, dar acum mă bucur că o pot utiliza de mai multe ori. Mereu plătesc facturi sau am tranzacții diferite cu diverse carduri și deseori mă întreb care ar trebui folosit. Așa că pot schimba cardul oricând.

Schimb de bani ieftin

O altă caracteristică notabilă este faptul că puteți schimba peste 200 de valute la cursul interbancar. Cu alte cuvinte, poți schimba banii gratuit la un curs mult mai bun decât în cazul băncilor și al birourilor de schimb valutar.

Tranzacțiile și urmărirea lor.

Curve a introdus recent o funcție pentru trimiterea și primirea de bani. Mai mult, poți face acest lucru fără a fi nevoie să depui bani în contul Curve. Poți trimite bani prin intermediul aplicației de pe oricare dintre cardurile tale de credit, iar aceștia vor fi creditați în contul destinatarului în maximum 3 zile.

Pachete Curve

Curve Blue Standard

curve blue

Contul Curve Blue este gratuit și nici nu trebuie să plătești pentru a deschide un cont.

Beneficii:

 • Card Mastercard gratis
 • Plătesti în peste 200 de valute la cursuri interbancare.
 • Complet gratuit poți retrage de la bancomate până la 200 EUR pe lună,
 • Schimbi valutar fara comision până la 500 EUR pe lună – peste această sumă, comisionul de schimb este de 2%. În weekend, comisionul de schimb de 0,5% pentru GBP, EUR și USD și de 1,5% pentru restul monedelor.
 • Controlul cardului: poți dezactiva sau reactiva cardul în orice moment prin intermediul aplicației
 • Funcția Back in Time: timp de 14 zile, poți transfera cumpărăturile pe care le-ai plătit deja pe un alt card, o singură dată pentru fiecare achiziție (cu excepția cardului Curve Cash)

Curve Black

curve black

Ești gata să mergi la nivelul următor? Apoi, poate e momentul să faci up-grade la Curve Black. La o costuriță de 9,99 euro pe lună, capul de listă al beneficiilor e același ca la Curve Blue – cardul Mastercard gratuit.

 • Mai adaugă schimbul de valută gratuit, fără sumă maximă,
 • retrageri la ATM până la 400 de euro pe lună fără taxe
 • 1% cashback la nu una, nu două, ci la șase companii din preferințele tale.
 • Dacă deții acest card, ți se oferă și asigurare de călătorie și pentru gadget-uri.

Sună binișor, nu?

Curve Metal

curve metal

Toate beneficiile pachetului Black plus:

 • Asigurare globală de telefonie AXA
 • Asigurarea globală de călătorie AXA
 • Asigurarea Global AXA pentru defecțiuni la mașinile de închiriat
 • Serviciu LoungeKey la aeroport

În final, Curve ar putea fi o soluție destul de bună dacă te simți îngrădit de prea multe carduri bancare în portofel. E o modalitate practică de a-ți păstra în echilibru finanțele din diferite locuri, plus beneficiile suplimentare precum cashback și schimbul de valută la cursuri interbancare.

Cardul Curve este sigur?


Dacă ai la tine un singur card, este mai puțin probabil să îl pierzi. Dar chiar dacă pierzi cardul si nu ai gasit, nu trebuie să intri in panică – teloghezzi in aplicație și dezactivezi cardul complet gratuit.

Cardul Curve este sigur

Dacă in viitor vei găsi cardul, trebuie doar să te loghezi din nou in aplicație și să reactivezi cardul.

În acest fel, poți evita ca toate cardurile tale să dispară deodată, scutindu-te de grija de a plăti pentru interdicții și înlocuiri de carduri.

În plus, aplicația iti trimite o notificare pe telefon după fiecare plată. Inutil să mai spun că este gratuită.

Curve pentru cont comun


Deși este într-adevăr foarte comod să ai la tine un singur card în loc de 2-3 și să schimbi bani gratuit, nu acestea sunt caracteristicile care mă fac să folosesc cel mai mult cardul Curve.

Ne-am dat seama că, dacă am un card Revolut pe care îl trec în spatele cardului Curve, voi avea un singur cont pe care îl pot accesa cu două carduri. Astfel, dacă îi dau partenerului meu cardul care merge cu contul Revolut, putem folosi amândoi contul Revolut.

Recenzii și experiență Curve


Folosesc cardul Curve de mult timp și sunt complet mulțumit de el. Oferă ceea ce promite și ne ușurează mult finanțele de zi cu zi.

Recomanda cardul Curve din următoarele motive

 • Poți plăti ușor și ieftin oriunde în lume.
 • Poți retrage gratuit bani de la bancomatele din străinătate.
 • Este sigur, deoarece poți dezactiva sau activa cardul prin intermediul aplicației.
 • Poți accesa toate cardurile tale de debit și de credit cu un singur card.
 • Putem lua decizii financiare mai inteligente prin urmărirea cheltuielilor noastre.
 • Funcția Back in Time: timp de 14 zile, poți debita cumpărăturile pe care le-ai plătit deja pe un alt card, o singură dată pentru fiecare achiziție (cu excepția cardului Curve Cash).
 • Curve nu m-a dezamăgit niciodată. Dacă se întâmplă ceva, echipa lor de servicii pentru clienți ne poate ajute să rezolvam orice problemă.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Seria Samsung Galaxy S24 ar putea avea prețul seriei S23

Samsung anunță o colaborare cu Tesla la CES 2024 pentru SmartThings Energy

De ce Apple nu mai este cea mai valoroasă companie din lume și cine i-a luat locul.

Cum a făcut Bhutan bani din bitcoin fără să știe nimeni

Bitcoin se duce de râpă la 40.000 de dolari după ce ETF-urile i-au dat cu flit

Dolarul Digital Se Însoară cu Ripple: Nunta Anului în Lumea Cripto!”

Google și Amazon taie în carne vie: sute de angajați dați afară

Calculator TVA

Oligarhii Ruși nu au eșuat atât de mult încât să-l convingă pe Putin să oprească războiul

Pareri Provident: Tot ce trebuie sa stii despre serviciul de imprumut Provident in Romania.

Pareri StartCo: Cum ajută aceasta antreprenorii din România.

Parere TEMU: Cum mi-a fost cu aplicația de cumpărături care te lasă mască!