iPhone pierde teren pe una dintre cele mai importante piețe de telefonie mobilă din lume

iPhone pierde teren pe una dintre cele mai importante piețe de telefonie mobilă din lume

China este o piață uriașă pentru smartphone-uri și telefoane mobile, dar Apple nu se descurcă prea bine acolo. Analiștii spun că vânzările lor vor scădea și mai mult în 2024. Bloomberg a aflat de la analiștii de la Jefferies că seria iPhone 15 nu a avut succes în China, și a vândut cu 30% mai puțin decât anul trecut.

Pe de altă parte, Huawei a dat lovitura cu gama Mate 60, care a fost foarte populară în țara lor. iPhone 15 a venit cu doar 2 săptămâni după ce Huawei a lansat modelul Mate 60 Pro. Experții cred că oamenii au preferat Huawei din patriotism, pentru că are un procesor nou, făcut în China, dar nu știm sigur de ce, pentru că Huawei nu a spus nimic.

Jefferies a zis că Huawei a vândut 35 de milioane de telefoane, și ar fi putut vinde și mai multe dacă nu ar fi avut probleme cu piesele, care îl chinuie de mult timp. Se pare că Apple va continua să piardă clienți și anul ăsta. Săptămâna trecută, am văzut multe oferte și reduceri pentru iPhone pe diferite site-uri de cumpărături. Dar nu a folosit la nimic, pentru că Apple nu a reușit să își crească vânzările, chiar dacă a scăzut prețurile.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Melodiile lui Taylor Swift și Drake au dispărut de pe TikTok

Ele sunt top cele mai bogate 10 familii din lume

Cum a ajuns Perplexity AI să valoreze 520 de milioane de dolari cu ajutorul lui Jeff Bezos și NVIDIA

H&M dă rateuri, se schimbă șeful și se închid magazinele

Parere TEMU: Cum mi-a fost cu aplicația de cumpărături care te lasă mască!

X a scăzut cu 71% de când Elon Musk a preluat conducerea.

BYD îl întrece pe Tesla, chiar dacă acesta a stabilit un nou record

Producătorul de telefoane mobile robuste Caterpillar și Motorola Defy intră în faliment

Apple se conformează la UE, dar nu fără să își supere rivalii!

Calculator TVA

Mai ieftin decât AliExpress: Site-ul chinezesc TEMU câștigă popularitate în România.

Cum a făcut Bhutan bani din bitcoin fără să știe nimeni