Mai multă publicitate pe YouTube, mai multe locuri pentru reclame

Mai multă publicitate pe YouTube, mai multe locuri pentru reclame

YouTube, colosul video care ne-a cucerit pe toți, pare să-și extindă imperiul publicitar. În ultima vreme, a devenit clar că platforma își mărește arsenalul de reclame, iar acum, se lansează într-o ofensivă împotriva celor care blochează aceste reclame. Scopul? Să ne îndemne să ne deschidem portofelele pentru YouTube Premium, o oază fără reclame.

Dar nu e tot. YouTube testează acum o nouă metodă de a ne ține captivi: reclamele în pauză. Da, ați auzit bine. Pe televizoarele inteligente, reclamele vor apărea chiar și când dăm play-ului un răgaz. Se zice că aceste reclame sunt atât de eficiente încât brandurile sunt gata să plătească o mică avere pentru ele.

publicitate youtube pauza

Deocamdată, noul format e în faza de test, și nu e clar cum va arăta în versiunea finală. Dar, pentru moment, când pui pauză, videoclipul se micșorează, lăsând loc reclamei să-și facă numărul.

Când va fi această funcție disponibilă la scară largă? Ei bine, asta rămâne de văzut. Dar nu ar fi surprinzător să vedem această inovație nu doar pe TV-uri, ci și pe dispozitivele mobile și browsere. Așa că, pregătiți-vă, YouTube pare să aibă planuri mari.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reddit își vinde conținutul gigantului Google AI pentru 60 de milioane de dolari pe an.

Apple se conformează la UE, dar nu fără să își supere rivalii!

UE înregistrează o creștere a vânzărilor de mașini electrice

Cum a făcut Bhutan bani din bitcoin fără să știe nimeni

Cum a ajuns Amazon să se bage în patul lui Facebook!

Shein sub lupa UE: Reguli noi în jocul modei online. Urmează TEMU?

Tesla îi taie aripile lui Elon Musk: plata uriașă de 55,8 miliarde de dolari, blocată în instanță.

X a scăzut cu 71% de când Elon Musk a preluat conducerea.

iPhone pierde teren pe una dintre cele mai importante piețe de telefonie mobilă din lume

Microsoft dă lovitura cu abonamentul de inteligență artificială.

Arm, noua vedetă a bursei. O să ajungă mai mare ca NVIDIA?

Parere TEMU: Cum mi-a fost cu aplicația de cumpărături care te lasă mască!