Donald Trump își face magazin online de pantofi. Cât costă și ce mai găsești în magazinul lui?

Donald Trump își face magazin online de pantofi. Cât costă și ce mai găsești în magazinul lui?

Dacă vrei să îți iei niște pantofi noi de pe internet, s-ar putea să dai de un nume cunoscut, dar cam nepotrivit în situația asta, când cauți ceva să îți placă. Fostul președinte american Donald Trump și-a făcut propriul magazin online unde vinde fix așa ceva, adică pantofi – probabil mai mult pentru susținătorii lui.

Trump, care a fost deja găsit vinovat într-un proces și are vreo 90 de acuzații pe cap în alte cinci cazuri penale, nu a vrut să se bage pe piața chinezească a chilipirurilor cu magazinul lui nou – cel puțin nu la prețurile pantofilor pe care îi vinde. Pantofii sport de pe prima pagină a magazinului Trump te costă 400 de dolari fără taxe, adică cam 2300 de lei cu tot cu taxe, dar nu prea găsești pantofi mai ieftini de 200 de dolari fără taxe (1150 de lei cu taxe).

Magazinul mai vinde și un parfum cu capul lui Trump la 100 de dolari , și la fiecare comandă primești și un breloc cu Trump ca supererou. Singura veste bună – cel puțin pentru fanii care vor să dea o grămadă de bani pe chestii de-astea – este că toate produsele sunt acum doar la precomandă și nu se știe când o să ajungă la tine.

Dacă te uiți la literele mici din magazinul online, Trump nu are mare treabă cu pantofii de fapt, pentru că nu se ocupă de design, producție sau distribuție. Trump a mai încercat să vândă și alte lucruri de-a lungul timpului (ca fripturi și apă plată), dar cam toate au dat greș, ca și majoritatea afacerilor lui.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ele sunt top cele mai bogate 10 familii din lume

O afacere de milioane de dolari s-a transformat într-un eșec uriaș pentru NFT

Elon Musk și arta de a evita impozitele: Cazul Tesla

TikTok: platforma de socializare unde banii curg ca apa

ByteDance(TikTok): Când Provocările Devin Profituri Spectaculoase

Pareri StartCo: Cum ajută aceasta antreprenorii din România.

Cum a ajuns Perplexity AI să valoreze 520 de milioane de dolari cu ajutorul lui Jeff Bezos și NVIDIA

Arm, noua vedetă a bursei. O să ajungă mai mare ca NVIDIA?

Noile smartwatch-uri Apple au revenit, dar fără măsurarea oxigenului din sânge.

Oligarhii Ruși nu au eșuat atât de mult încât să-l convingă pe Putin să oprească războiul

Mai ieftin decât AliExpress: Site-ul chinezesc TEMU câștigă popularitate în România.

2024 ar putea fi anul renașterii Bitcoin-ului!