Roboții Tesla se joacă de-a Rambo cu Cybertruck-ul și trag cu mitraliere. Ce mai urmează? Terminator?

Roboții Tesla se joacă de-a Rambo cu Cybertruck-ul și trag cu mitraliere. Ce mai urmează? Terminator?

Stiți ce s-a întâmplat săptămâna trecută? Tesla a început să livreze Cybertruck-ul, mașina aia care arată ca o cutie de conserve cu roți. Și cum credeți că au sărbătorit asta? Păi, au făcut un video în care niște roboți Optimus, tot de la ei, se dau jos din Cybertruck și încep să tragă cu mitraliera în el. Și nu orice roboți, ci ăia care au fost prezentati anul trecut ca fiind viitorul muncii și al umanității. Și nu orice arme, ci niște mitraliere de-alea care fac găuri cât o gogoașă în orice.

Video-ul ăsta a făcut senzație pe internet, toată lumea a fost uimită de performanța roboților și de rezistența Cybertruck-ului. Numai că, surpriză, surpriză, video-ul e fals. E făcut de niște băieți deștepți care se pricep la efecte speciale și care au vrut să profite de nebunia cu Cybertruck-ul și să se facă cunoscuți. Și au reușit, pentru că până și Musk a dat like și a comentat că “acest lucru ar putea fi o realitate anul viitor”. Așa, și eu aș putea fi președinte anul viitor. Sau astronaut. Sau milionar. Sau toate la un loc.

Să fim serioși, roboții ăia de la Tesla nu pot face nimic altceva decât să se miște ca niște melci și să se împiedice de propriile fire. Să iasă dintr-o mașină și să tragă cu mitraliera e ceva ce nici măcar în filme nu se întâmplă. Și nici Cybertruck-ul nu e așa de tare pe cât se crede. De fapt, nici nu e gata de producție, o să mai dureze cel puțin un an până să îl vedem pe străzi. Și roboții Tesla sunt la ani lumină de a fi utili cuiva – dacă nu cumva vor fi interziși înainte să ajungă pe piață.

Așa că nu vă lăsați păcăliți de video-ul ăsta, e doar o glumă proastă. Sau poate o strategie de marketing. Sau poate o amenințare. Cine știe ce mai are Musk în cap. Dar eu zic să ne pregătim de apocalipsa roboților, că nu se știe niciodată

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trump postează pe Truth Social pe drumul spre a fi arestat: ‘Nu-mi vine să cred că se întâmplă asta’

Samsung One UI 6 poate să-ți strice telefonul Galaxy? Ce trebuie să știi înainte de a face update

Kitul de supraviețuire de vineri dimineață: vremea, știri, cursuri de schimb, ziua onomastică 21 aprilie 2023

De ce plătește Red Bull milioane de euro în dividende unui crescător de rațe thailandez?

Cyber-Viața Noastră: 43 de Ani de Conținut în 60 de Secunde? Da, Se Poate!

Potențiala aderare a României la Schengen: Sprijinul Germaniei și ce înseamnă pentru țara noastră

Relațiile UE-China depind de acțiunile Beijingului în criza ucraineană

România, raiul gazelor ieftine din UE. La curent, ne luăm țeapă ca proștii 

Schiorii din Covasna, dezamăgiți de vremea caldă: două pârtii de schi se închid

Facebook face ceva teribil de jenant pentru noi, ce se va întâmpla?!

Scandal la Dinamo: un instructor de înot a violat o fetiță de 7 ani

Nu ratați interviul lui Tucker Carlson cu Putin. Va fi unic!