cartofi-cu-piept-de-pui-si-cascaval-1

Rețetă delicioasă de cartofi cu piept de pui și cașcaval

Pentru a pregăti această rețetă delicioasă veți avea nevoie de: 1 kg de cartofi, o ceapă mare, 400 g de piept de pui, 200 g de cașcaval, 3 linguri de ulei, maioneză, sare și piper negru.

Începeți prin a felia pieptul de pui și a-l bate ca pentru snitele. Apoi, adăugați piper negru măcinat pentru a-i da un gust aromat. Fiecare bucată de pui trebuie unsă cu maioneză pe ambele părți. Ceapa trebuie tăiată julien. Cartofii trebuie curățați și tăiați în rondele subțiri.

cartofi cu piept de pui si cascaval 1
Rețetă delicioasă de cartofi cu piept de pui și cașcaval 4

Pentru a pregăti tava de copt, ungeți-o cu ulei. Aranjați jumătate din cantitatea de cartofi în tavă și presărați sare peste aceștia. Apoi, adăugați restul cartofilor și îi presărați din nou cu sare. Pe deasupra cartofilor, așezați feliile de piept de pui astfel încât să acopere toată tava. Se adaugă ceapa deasupra straturilor de carne.

Radeți cașcavalul folosind o răzătoare și presărați-l generos pe toată suprafața. Pentru un gust extra, adăugați un strat subțire de maioneză peste cașcaval. Tava trebuie coaptă la foc potrivit pentru aproximativ o oră până când se formează o crustă maronie delicioasă.

Vă dorim poftă bună la masă!

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cod Voucher Pc Garage 1%: 5XKIUL7J

Oamenii sunt surprinși când află semnificația numelui WD-40.

Somonul – pestele alpinist