Coji de ceapa

Coji de Ceapa:Proprietățile terapeutice ale foii de ceapă

Introducere:

Ceapa, una dintre cele mai răspândite legume din lume, are și partea sa necomestibilă care se aruncă aproape întotdeauna. Cu toate acestea, foile de ceapă matură pot fi utilizate în numeroase tratamente, făcându-le un remediu universal bland.

Conținutul de quercetină:

Foile de ceapă conțin 4% antioxidanți, bioflavonoide și quercetină, o substanță biologic activă cu multe proprietăți terapeutice. Quercetina acționează ca un antioxidant, antialergic, anti-aterosclerotic, cardioprotector, hipotensiv, imunostimulator, antiinflamator, regenerator și oncoprotector.

Coji de ceapa
Coji de ceapa

Proprietăți terapeutice ale foii de ceapă:

Foile de ceapă au proprietăți tonifiante pentru activitatea cardiacă, cresc imunitatea și au proprietăți expectorante, laxative, diuretice, spasmolitice, coleretice, antiseptice și anticancerigene.

Tratarea hipertensiunii:

Persoanele care suferă de hipertensiune pot bea în fiecare zi ceai din foi de ceapă. Infuzia din foi de ceapă ajută la eliminarea din organism a surplusului de sodiu și clor, ceea ce este foarte important pentru persoanele cu probleme cardiace. De asemenea, poate fi folosit ca remediu împotriva cârceilor.

Mod de preparare a ceaiului din foi de ceapă:

Se adaugă foi de ceapă într-un pahar cu apă clocotită și se lasă să se infuzeze timp de 10 minute. După acest timp, se îndepărtează foile și se bea preparatul neîndulcit peste noapte.

Concluzie:

Foile de ceapă sunt o sursă valoroasă de quercetină, o substanță cu proprietăți terapeutice multiple. Înainte de a arunca foile de ceapă, este important să cunoaștem proprietățile lor și modul în care pot fi utilizate pentru a trata diverse probleme de sănătate.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Există o modalitate simplă de a-ți verifica mâinile pentru a vedea dacă bei suficientă apă,

Test de intoleranță alimentară – Diagnosticarea alergiilor alimentare.

Efectul razelor UV asupra pielii. Tot ce trebuie sa stii.

Mierea de manuka: proprietăți, beneficii, utilizări și sfaturi utile.

Istoria si Beneficiile Curcumei: Unghiul Necesar pentru Sanatatea Ta

Ați primit vaccinul Pfizer? Atenție la acest lucru: Rezultatele unui nou studiu

Impactul somnului asupra sănătății mentale și fizice: înțelegerea importanței odihnei de calitate

Tonifierea pielii: Importanta pentru aspectul tau sanatos

Prevenirea cancerului cu vitamina D? Atât contează dacă ești obez

Oboseala de la Covidul pe termen lung: cum ne distruge mușchii și de ce nu avem tratament.

Sistemul tău imunitar a cedat? Consumă varză murată!

Miere De Manuka: Beneficii si efectele mierii.