Tusea recurentă

Tusea recurentă: 5 remedii de casă dovedite

Tusea nu dispare? Încearcă aceste remedii de casă!

Tusea recurentă
  1. Foloseste un umidificator. Există mai multe tipuri disponibile. Cele mai ieftine tipuri, care creează o ceață rece în cameră, sunt perfect adecvate. Acestea utilizează mai puțină energie decât cele care creează o ceață caldă și nu există teama de a da foc la obiecte.
  2. Evitaă produsele lactate. Produsele lactate formează mucus, care este ultimul lucru de care avem nevoie atunci când tușim și încercăm să scăpăm de flegma acumulată.
  3. Apa: Să rămâi hidratat este întotdeauna bine. Atât apa rece, cât și cea caldă tratează gâtul, iar apa rece ameliorează și umflăturile.
  4. Miere: Evită mierea foarte procesată și consumă miere crudă de calitate, fie ca atare, fie amestecată în ceai. Un studiu realizat la Facultatea de Medicină a Universității din Pennsylvania a constatat că tusea și inflamația căilor respiratorii la copiii cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani au dispărut în șapte zile de la consumul de miere. Spre deosebire de unele medicamente pentru răceală, mierea nu are nici măcar efecte secundare.
  5. Remedii naturale: Mănâncă ghimbir și usturoi. Mestecă-le crude dacă poți, dar dacă nu , poți arunca câteva felii în apă sau poți face un ceai. Partea din spate a gâtului poate fi calmată cu ceapă tocată și încălzită, amestecată cu miere. Mănâncă o lingură și nu bea nimic timp de cel puțin o oră. De asemenea, poți amesteca usturoi sau piper alb/negru în miere.
Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Istoria si Beneficiile Curcumei: Unghiul Necesar pentru Sanatatea Ta

Consecințele fumatului – O privire la aspectele negative ale fumatului

Saltele cu Arcuri Ambalate Individual: Un Ghid Complet

Sigurul secret pentru o zi de succes: Micul dejun regulat!

Ce poate provoca o creștere bruscă a ritmului cardiac? Cardiologul raspunde

Terapia genică care vindecă bolile de sânge, aprobată în premieră mondială de Marea Britanie

Cum sa ai coloana dreapta?

Un progres major pentru persoanele cu diabet.

Argila si beneficiile ei in ingrijirea tenului.

Beneficiile Consumului de Cafea

Mâna arsă a unui bărbat a fost vindecată cu piele de pește

Slabeste dupa nastere: 7 Strategii de succes