Leak: GTA 6 va fi mult mai realist decât se credea până acum

Leak: GTA 6 va fi mult mai realist decât se credea până acum

Deși era deja clar că următorul episod al seriei Grand Theft Auto va veni cu o grafică mai bună ca niciodată, credeam că aceasta se va limita la suport pentru o rezoluție mai mare, modele mai detaliate și noi tehnologii precum ray tracing. În weekend, însă, a fost dezvăluit faptul că ne putem aștepta la un pas important în ceea ce privește realismul în GTA 6, datorită dezvoltării unui aspect complet diferit.

Este vorba despre animația personajelor, care, potrivit noii scurgeri de informații, va fi mult mai realistă decât în predecesorii săi. Acest lucru este dezvăluit într-o cerere de brevet depusă de Take-Two Interactive, compania mamă a Rockstar Games, care a fost descoperită acum și care descrie exact acest nou sistem de animație. Aceasta dezvăluie că acesta din urmă va oferi personajelor virtuale din joc o mișcare mult mai naturală și continuă decât cea văzută chiar și în GTA V.

Noul sistem se bazează pe capacitatea de a compune și schimba dinamic animația care determină mișcarea fiecărui personaj, în locul arborilor de animație fixi folosiți anterior, folosind un bloc de animație mare, dar minuscul. Datorită acestei soluții, mișcările personajelor pot reflecta, de exemplu, caracteristicile meteorologice (de exemplu, pe ploaie sau frig, personajul se poate micșora), starea de spirit a personajului (de ex. dacă este trist, se poate cocoșa în față atunci când merge, dacă este vesel, poate merge cu spatele drept), și chiar și eventualele răni pe care le-ar putea avea și caracteristicile solului pe care merge.

Acest lucru înseamnă că în GTA 6, diferiți oameni virtuali vor putea merge și se vor putea mișca într-un mod mai variat decât până acum, creând un efect mai realist. Toate acestea nu vor crește dramatic cerințele de memorie și de spațiu pe disc ale jocului, tocmai pentru că sistemul de animație va putea combina caracteristicile de mișcare într-un mod ad-hoc, în loc să fie nevoit să le stocheze pe toate separat.

gta 6

Din păcate, scurgerea de informații nu face încă lumină asupra statutului lui Rockstar cu privire la Grand Theft Auto 6 și nici asupra datei de lansare a acestuia.

Din scurgeri anterioare, știm că jocul este programat să fie anunțat cel târziu în 2024 și lansat până la începutul anului 2025 (dar mai probabil până la sfârșitul anului 2024) – dar nici o confirmare explicită a acestor informații nu a fost furnizată de către dezvoltator sau editor.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prajitura cu nuci – Reteta delicioasa si usor de preparat

Pasarile, în pericol de extincţie?

Google rămâne regele internetului

Apple contestă legea UE care îi limitează puterea asupra magazinelor de aplicații

Detoxifiere digitală: cum să scapi copilul de dependența de smartphone

Un asteroid periculos ar putea lovi în 2024 – ce spune NASA!

70.000 de case din New York vor fi alimentate de acest parc eolian.

Reteta Simpla – Cum sa gatesti un piept de pui cu smantana delicios

Google scapă basma curată după ce a spionat utilizatorii în secret.

Piperul Negru. Pisca, dar vindeca.

The Mandalorian devine film, iar Ahsoka își continuă seria

Ce Dezastre Ar Putea Insemna Sfarsitul Lumii Pe Loc?