Supraviețuitor miraculos: a fost împușcat în ochi și în creier cu un cui

Supraviețuitor miraculos: a fost împușcat în ochi și în creier cu un cui

Este o poveste incredibilă care a ajuns în rapoartele de caz de la Spitalul Sultanah Bahiyah din Malaezia. Echipa medicală a povestit cum un bărbat de 30 de ani a scăpat cu viață după ce a fost împușcat în ochi și în creier cu un cui, în timp ce lucra pe un șantier de construcții, conform IFLScience.

Când a ajuns la spital, bărbatul era “lucid și cooperant”, deși rănile sale erau grave. Se vedea clar de departe cum îi ieșea un cui din ochiul stâng, de unde curgea și sânge, iar bărbatul nu mai vedea nimic. Dar asta nu era tot, ci doar începutul.

Radiografiile au arătat că cuiul îi intrase în lobul frontal al creierului, spărgându-i orbita ochiului, și că sângerarea se extinsese în zonele învecinate ale creierului.

Bărbatul a fost operat de urgență pentru a i se scoate cuiul. Chirurgii au spus că a avut un noroc chior, pentru că nu i-au fost afectate arterele și nervii esențiali. Și ca și cum nu ar fi fost suficient, bărbatul și-a păstrat și ochiul, după ce a fost operat din nou în timpul șederii la terapie intensivă.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Detoxifiere digitală: cum să scapi copilul de dependența de smartphone

Secretele salamandrei. Animalul care-şi regenerează membrele, inima, creierul si ochii

De unde vin OZN-urile? – O investigație exhaustivă

Nu ai mai văzut așa ceva: Airbus A380, făcut din drone și aterizat în Abu Dhabi.

Cum se protejeaza obiectele de metal impotriva ruginii?

4 miliarde de oameni trăiesc într-un cerc ciudat pe Pământ

Cât de adâncă este oceanul? Câteva lucruri interesante pe care cel mai probabil nu știai.

Ce este Spațiul Schengen si cum functioneaza? Ce înseamnă aderarea la acesta?

Copilul mofturos: cum să depășim criza de opoziție

Pericolul muscaturii de capusa: concluzii și prevenire

Tema „Cheia”

Clătite sărate – rețetă delicioasă