Acest site îți spune care a fost cel mai mare hit în ziua în care te-ai născut

Acest site îți spune care a fost cel mai mare hit în ziua în care te-ai născut

Playback.fm a făcut furori în urmă cu opt ani, când editorii săi au creat o interfață de interogare foarte simplă, care vă poate spune exact care a fost piesa nr. 1 a zilei, începând cu 1 ianuarie 1900.

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

Nu vom explica prea mult sistemul, pentru că nu sunt prea multe de explicat, atât de simplu este.

Trebuie doar să dai click aici, să selectezi luna, ziua și anul nașterii tale, apoi să apeși pe „Find #1 Song” și vei obține topul absolut al topurilor pentru acea dată.


Nu numai că poți juca acest lucru cu ziua ta de naștere, bineînțeles, dar poți afla, de asemenea, ce cânta pe casetofon în acea după-amiază de mai din clubul din ’94, când ai sărutat-o pentru prima dată pe acea blondă drăguță in spatele blocului. Cat de tare nu?!

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Erau extratereștri asemănători unei mumii de pe altă planetă.

După un octombrie record de căldură, ar putea urma un nou an record de căldură

Cum să prepari ciuperci umplute delicioase acasă. O reteta simpla si gustoasa.