Rețetă ușoară: Biscuiți pentru ceai

Ingrediente:

  • 270 g zahăr
  • 120 g făină
  • 4 ouă
  • Miere

Mod de preparare:

  1. Într-un bol, se bate spuma galbenusurile cu 120 g de zahăr și două linguri de miere.
  2. Într-un alt bol, se bat albușurile spuma cu restul de zahăr.
  3. Se amestecă ușor crema de galbenusuri cu spuma de albușuri, apoi se adaugă făina.
  4. Se pune compoziția într-un cornet de cofetar.
  5. Se așază bastonașele distantate pe o tavă acoperită cu hârtie de copt, pentru a nu se lipi între ele.
  6. Se coc la foc potrivit până când devin aurii.

Vă dorim poftă bună!

banner

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PAMFIL SEICARU, pamfletarul

Primul Mare Dusman al Crestinilor: Nero

Beneficiile şi riscurile recongelării alimentelor