A fost raportată presupusa autopsie a unui extraterestru

Cititorii revistei sunt probabil conștienți că în 1995, un videoclip senzațional care pretindea să arate autopsia unui extraterestru recuperat dintr-un OZN prăbușit în 1947 lângă Roswell, New Mexico, a fost difuzat în întreaga lume.

Muzician și producător de înregistrări muzicale, precum și de filme despre cântăreți, Ray Santilli, acum în vârstă de 59 de ani, este autorul filmului. Pasionații de OZN-uri sunt convinși că au găsit tipul de dovadă pe care o căutau pentru realitatea incidentului de la Roswell, după ce filmul înfățișează mai mulți bărbați în haine albe despre care se presupune că disecă un extraterestru. Probabil știți deja că zeci de cărți și sute de martori susțin că au văzut niște cadavre scoase din OZN-ul prăbușit. Cadavrele și vehiculul ar fi fost apoi transportate într-o unitate militară extrem de secretă. Teoreticienii conspirației continuă să creadă că guvernul S.U.A. reține această dovadă. Din păcate, singurul lucru care poate fi spus cu certitudine este că, după ce militarii au recunoscut că au o „farfurie zburătoare”, vestea descoperirii s-a răspândit rapid pe tot globul. La scurt timp după aceea, guvernul a negat informațiile, susținând că doar un balon meteorologic din neopren a fost găsit de fapt.

Povestea unui chip.

Spre disperarea credincioșilor în ipoteza extraterestră, s-a stabilit rapid că filmul din 1995 a fost de fapt produs recent cu actori. Santilli a oferit o justificare foarte detaliată a poziției sale. Potrivit acesteia, ar fi avut un film autentic al autopsiei, dar a fost atât de grav deteriorat încât a trebuit să fie „recreat” pentru a fi difuzat.

Santilli a susținut că „Polygram”, care acum este cunoscut sub numele de „Universal”, i-a cerut să producă un documentar aprofundat despre Elvis Presley în 1992. A difuzat reclame în ziarele regionale de pe coasta de est a S.U.A. în timp ce spunea povestea. S. într-un efort de a localiza pe oricine l-a văzut pe Elvis în 1954 și a avut înregistrări sau fotografii cu el. Anunțul a enumerat hotelurile în care Santilli ar fi cazat pentru a vedea imaginile oferite și, eventual, a face o achiziție cash. Cu cel mai mare număr de mărturii Elvis adunate vreodată într-o singură campanie, acțiunea a fost un succes remarcabil. Un rezident din Ohio care a pretins că este cameraman în Forțele Aeriene ale SUA și că a documentat autopsiile extratereștrilor în 1947 la Roswell, sa apropiat de Santilli în timpul acestei călătorii. Mai mult, el a declarat că încă mai are rolele de film din acea epocă și că este dispus să le vândă.

Negocierile pentru achiziționarea filmului au fost lansate de Santilli, care susține că nu avea cunoștințe anterioare despre Roswell sau despre povestea extraterestră. Problema a fost că până la un acord, doi ani mai târziu, filmul suferise destule daune pentru a-l face inutil; prin urmare, a trebuit să fie „recreat”. La momentul lansării, producătorii au neglijat să menționeze acest lucru.

Renumitul ufolog britanic Philip Mantle, care îl cunoaște pe Santilli din 1993, a publicat o serie de lucrări în 1995 în care și-a exprimat scepticism cu privire la veridicitatea filmului. Mantle a fost invitat de Ray Santilli și Gary Shoefield, un partener de afaceri, să vadă câteva cadre de film care fuseseră protejate cu acrilic transparent pe 22 iunie 2007. Filmul original de autopsie extraterestră din 1947, conform lui Santilli, este locul unde au fost luate acestea. Din păcate, nu a existat nicio modalitate de a autentifica cadrele, ceea ce le-a făcut inutile.

Russel Callaghan, editorul revistei UFODATA, a primit un telefon de la Spyros Melaris la câteva zile după această întâlnire. Acest bărbat a afirmat că el a fost liderul echipei care a fabricat întregul film al autopsiei extraterestre și că acum era pregătit să dezvăluie frauda. Callaghan l-a sunat pe Mantle și, în următoarele câteva săptămâni, au vorbit frecvent la telefon despre Spyros Melaris. Pe 21 octombrie 2007, în orașul Pontefract din West Yorkshire, a făcut prima declarație în fața publicului despre implicarea sa în producția filmului. Mai târziu, Spyros i-a prezentat lui Mantle câteva documente justificative, cum ar fi schițe desenate manual ale „extratereștrilor” pe hârtie, mesaje originale ale companiei Kodak, imagini cu interioarele unităților medicale militare americane, cu personal, halate și alte perioade… unelte adecvate etc.

Melaris a descris procesul folosit pentru a crea videoclipul alb-negru de 17 minute în interiorul unui apartament din nordul Londrei. El a susținut că un sculptor pe nume John Humphreys, un specialist în efecte speciale care a lucrat și la seria științifico-fantastică „Dr Who”, a fost responsabil pentru crearea „extratereștrului mort” văzut de milioane de oameni din întreaga lume în imagini. De la furnizorii americani și britanici de recuzită, au fost achiziționate instrumente chirurgicale din anii 1940. Cei doi patologi erau fratele și iubita lui. Organele extratereștrilor au fost modelate după intestine de vacă și miel măcelărite. Inițial, au intenționat să folosească jeleu de zmeură pentru creier, dar s-a dovedit a fi „prea întunecat”.

Potrivit Melaris, filmul de 16 mm avea o porțiune dintr-un film autentic Pathe din 1947, care includea un fragment dintr-un joc de baseball al Universității de la Roswell, suprapus pe el pentru a-i convinge pe experții Kodak că filmarea ar putea fi reale.

Aceste afirmații au fost făcute într-un articol pe care publicistul Jon Austin a publicat-o în Sunday Express. Santilli a răspuns relatării lui Spyros Melaris despre participarea sa la o autopsie extraterestră scriind companiei Express și spunând: „Resping această versiune. Un grup a inclus Spyros. Cel mai probabil a crezut că eforturile sale sau componenta artistică merită mai multe laude. Noi. toate s-au desfășurat admirabil în timp ce aderă la un singur plan în contextul unei serii de evenimente. Nicio persoană nu era singura responsabilă pentru tot, deoarece era un film original cu o idee sau un complot original. „.

Gareth Watson, un alt martor, l-a portretizat pe medicul care a efectuat procedura în videoclip în timp ce se ascundea în spatele unei ferestre. Într-un schimb de e-mail cu Philip Mantle la începutul anului 2017, el a spus că a fost convins că nu ia parte la crearea unui fals, ci la „recrearea” imaginilor dintr-un original subpar. calitate. El mai susține într-un interviu din 1999 că Ray Santilli și Gary Shoefield i-ar fi arătat o copie VHS a unei presupuse autopsii extraterestre cu imagini de foarte slabă calitate. Răspunsul a fost să „recreeze” filmul pentru că, în acea stare, nu avea valoare comercială. Watson a subliniat: „Am avut impresia că ceea ce am văzut a fost filmul original. Nu sunt sigur ce a făcut Ray Santilli cu acesta sau unde este acum. Aș fi putut la fel de bine să fi crezut că mă uit la un yeti, deoarece imaginile originale erau de o calitate atât de groaznică.”

O farsă și un film inexistent.

Philip Mantle este convins că totul a fost o păcăleală și nu crede că astfel de imagini autentice există. El l-a numit pe unul dintre „încă unii oameni” care continuă să creadă că Ray Santilli spune adevărul și că filmul original există.
Santilli, care a făcut milioane din vânzarea videoclipului, susține în continuare că a făcut ceea ce trebuie. „Dacă te uiți la opere de artă grozave – opere care au mai mult de 200 sau 300 de ani – acestea au fost restaurate de multe ori de oameni care au lucrat la ele”, susține el. În comparație cu imaginea originală, restaurarea abia a schimbat-o. Cu imaginea în mișcare a autopsiei extraterestre, am efectuat aceeași procedură. „.

Iată, pe 28 septembrie 2017, un articol din același Sunday Express relatează că Ray Santilli a ales să elibereze public trei cadre din presupusul film real pentru prima dată. Articolul conține copii ale acestor imagini. Ei pot reprezenta un extraterestru care a fost găsit mort și întins pe o masă de operație după accidentul de la Roswell. Imaginile, totuși, au un nivel foarte ridicat de granulație, ceea ce face dificil să vezi detalii fine.

Santilli a răspuns inițial: „Desigur că este”, când a fost întrebat dacă clipul despre care susține că este din filmul original prezintă un extraterestru. El a continuat: „Să fiu clar. Filmarea originală a fost surprinsă de o cameră în 1947, dar din moment ce nu am fost acolo, nu pot spune cu siguranță dacă este un extraterestru. „.

Întrebat despre locul în care se află secvența originală, Santilli a răspuns că o mai are, deși lipseau unele cadre. Poate că, mai târziu, va deveni complet public. Pentru a-i liniști definitiv pe cei care sunt încă nesiguri, acesta a adăugat că s-au făcut „verificări de fundal” asupra informațiilor personale ale cameramanului de la care provine filmul, însă acestea nu au îndeplinit încă cerințele de dezvăluire a identității acestuia.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum să-ți protejezi mașina cu spray protecție ceramică nano? Tehnologia care schimbă fața industriei auto.

Fenomene stranii in zona Busteni-Sinaia

Care este rolul uleiului pentru motor? Afla raspunsul in articol.

Femeia din România care îşi aminteşte vieţile anterioare: Un detaliu i-a ocat pe oamenii de ştiinţă

SUA înăsprește restricțiile de călătorie din cauza programelor de spionaj.

Budinca de cartofi cu carne – o reteta delicioasa si usor de preparat

Vești îngrijorătoare despre vremea din această iarnă

Cea mai proastă noapte din viața mea: Iubitul meu m-a înșelat și am văzut tot ce s-a întâmplat

Tatuajul, o forma de arta.

Cum am trăi dacă o explozie solară ar duce la întreruperea permanentă a energiei electrice? Cum ar arăta viața fără curent?

Explorând Fenomenele Stranii din Zona Pupezeni

Care sunt cele mai bogate 4 zodii. Află dacă te numeri printre acestea.