Cum afli ce mărime porți la inel. Sfaturi utile și tabel cu dimensiuni.

Cum afli ce mărime porți la inel. Sfaturi utile și tabel cu dimensiuni.

Inelele sunt accesorii de nelipsit din colecția de bijuterii a unei femei. De aceea este foarte important să știi cum să alegi mărimea potrivită a inelului în funcție de degetul pe care vrei să-l porți. Descoperă în portofoliul LOOR Jewelry varietatea de inele din materiale prețioase, precum aur si argint and do mix and match cu preferatele tale. Fii inspirația în fiecare zi.

Oferta Emag

Cum aflu dimensiunea corectă pentru mine? Tabel mărimi inele

Metoda 1 Măsoară diametrul unui inel ce știi deja că îți vine perfect

  • Așează inelul pe care dorești să îl măsori pe o suprafață plană apoi cu ajutorul unei rigle măsoară diametrul interior al acestuia. Verifică ulterior tabelul de dimensiuni de mai jos, pe coloana „diametrul” pentru a afla ce mărime ți se potrivește cel mai bine.
aseaza inelul
Măsoară diametrul unui inel ce știi deja că îți vine perfect

Metoda 2 Măsoară circumferința degetului

  • Taie o fâșie de hârtie de 2-3 mm
  • Pentru un rezultat cât mai precis, roagă pe cineva să te ajute sa înfășori ferm degetul pe care dorești să porți inelul
p1epfet3rbzXy6g
Măsoară circumferința degetului
  • Fă un semn cu un pix ce are vârful subțire, în locul în care cele două capete ale fâșiei se suprapun (se întâlnesc)
  • Verifică tabelul de mai jos, pe coloana „circumferință” pentru a afla ce mărime ți se potrivește
tabel marimi inel
Tabel marimi

Metoda 3 Cere sfatul unui bijutier profesionist

  • Dacă totuși îți dorești un răspuns mai sigur, ești mai mult decât binevenit în showroom-ul LOOR Jewelry pentru ați măsura inelul personal sau degetul cu un dispozitiv profesionist.

Ce trebuie să știi înainte să îți comanzi un inel? Sfaturi utile:

  • Trebuie să ții cont de faptul că degetele de la mâna stângă nu au aceeași grosime ca cele de la mâna dreaptă, așa că stabilește întâi pe ce mână dorești să porți inelul. Nu uita că degetele de la mâna dominantă, indiferent dacă e stânga sau dreapta, sunt mai groase.
  • Dacă măsura ta nu corespunde exact cu ghidul de mărimi de mai jos, alege întotdeauna mărimea mai mare.
  • Dacă ai pus ochii pe un inel mai lat de 5 mm, optează pentru o măsură sau două mai mare, pentru a asigura un plus de confort.
  • Un alt lucru de care trebuie sa ții cont este temperatura sau momentul din zi în care dorești să faci măsurătorile. Într-o zi călduroasă de vară sau la final de zi degetele tale sunt mai groase decât în mod normal. Este recomandat să îți măsori degetul în mai multe momente ale zilei pentru a te asigura că alegi mărimea potrivită pentru tine.

Dacă totuși, nu esti sigur pe măsura inelului pe care vrei să îl comanzi sau doresti să îl oferi cadou, orientează-te spre un inel reglabil din argint 925 sau aur 14K.

O altă opțiune este aceea de a alege un inel cu snur reglabil și elemente prețioase pe care îl poți ajusta cu ușurință pe orice deget. Astfel ai parte de o versatilitate mai mare a bijuteriei alese.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tratamente stravechi cu oua si carne de prepelita

Galuste cu prune delicioase – Cum sa le prepari acasa

Noul model Dacia Duster 2024  intră în linie dreaptă pentru producție.