Un experiment fără precedent a avut loc în Valcea, cu câțiva ani în urmă. Pornind de la ideea că Pământul este un sistem viu, capabil să primească și să transmită o anumită informație, au fost obținute rezultate remarcabile – potrivit coordonatorului echipei, profesor universitar dr. ing. Alexandru Maruta, care ne-a oferit informații care pot stimula continuarea activității.
Inițiatorul metodei și liderul grupului austriac participat la experimentul din Valea a fost dr. Gernot Graefe, regretabil decedat două luni mai târziu. De menționat este faptul că noiembrie a fost marcat de un început de iarnă timpuriu, cu previziuni meteorologice neoptimiste cu privire la căderile masive de zăpadă.
În esență, s-a pornit de la ideea că Pământul, ca materie, și Terra, ca planetă, formează un sistem viu cu meridiane energetice, așa cum se știe că are și corpul uman. O substanță obținută din fermentarea direcționată a reziduurilor de vinificație (cunoscută și sub numele de „boască”), injectată în puncte pe aceste meridiane, permite propagarea informației prin molecula lichidă, pe o suprafață de sute de mii de kilometri pătrați. Ce înseamnă informația în acest caz? Din punct de vedere agricol, se urmărește refacerea fertilizării solurilor, care au fost afectate de influența îngrășămintelor chimice, câmpurilor electromagnetice, catastrofelor nucleare (cum ar fi Cernobîl și nu numai) și care au modificat semnificativ echilibrul ecosistemelor. De asemenea, influențele pozitive se reflectă și în climă, în calitatea apei și a mediului înconjurător în general.
Acupunctura planetara…
Propagarea informatiei se referă la „fenomenul de biorezonanță”, prin intermediul căruia se poate utiliza cantități minime de humus pentru a obține rezultate uimitoare. Se aplică astfel un tratament similar acupuncturii, sprijinind răspândirea informației generate de humus, pe suprafețe mult mai extinse. Această metodă se evidențiază prin costul extrem de redus și prin faptul că humusul este un îngrășământ excelent.
Zona Vâlcea a fost alesă într-un mod intenționat. Aici se află un centru energetic de excepție: paralela 45, care trece prin centrul Europei pe direcția est-vest. Punctele de injectare a humusului sunt determinate prin metode geofizice, iar în cazul de față eficacitatea crescută a fost influențată și de stratul de zăpadă căzut înainte de experiment. Din perspectivă meteorologică, o consecință imediată a fost încetarea ninsorilor, contrar previziunilor, cu efect extins până la o linie vestică de separație care a trecut prin nordul Italiei, Austria, Germania, până la Marea Baltică.
Despre accidentul nuclear
Data de 3 decembrie 1993 pare a fi fost o zi aparte. Conform materialelor pe care le avem, centrele geofizice europene au semnalat o „furtună magnetică neobișnuită, ale cărei efecte meteorologice au fost resimțite puternic în vestul continentului, în Franța, Belgia, Olanda, Danemarca, o mare parte din Germania, sudul și centrul Marii Britanii”. Ce s-a întâmplat? Această „anomalie magnetică” a fost provocată de o experiență nucleară de fuziune, care a scăpat de sub control la Centrul de Cercetări Nucleare din Lyon, un accident ținut secret, dar care prin abilitățile sale extrasenzoriale, dr. Graefe l-a detectat și anunțat deja autorităților austriece
Dacă s-a întâmplat sau nu accidental, probabil că nu sunt mulți oameni dispuși să răspundă. După cum am menționat, dr. Graefe a decedat în ianuarie 1994, moment în care Academia de Științe din Austria a încetat brusc finanțarea cercetărilor și a dispus distrugerea materialelor respective. În ceea ce privește desfășurarea experimentului în România și monitorizarea efectelor în această țară, acestea au putut fi efectuate până în 1996, cu participarea unui număr impresionant de specialiști din domeniul cercetării, agriculturii, meteorologiei, geologiei și mineritului, printre altele. Pentru studiul detaliat, a fost aleasă județul Gorj, care înregistrase sistematic recolte sub media națională; în perioada 1994-1995, creșterea producției a înregistrat salturi spectaculoase, în același timp cu ieșirea din o lungă perioadă de secetă.
Urmărește-ne și pe Google News