O cutie de scule strălucitoare plutește în jurul Pământului, după o ieșire în spațiu ratată.

O cutie de scule strălucitoare plutește în jurul Pământului, după o ieșire în spațiu ratată.

Dacă v-ați întrebat vreodată cum arată o cutie de scule pierdută în spațiu, acum aveți ocazia să o vedeți cu ochii voștri. Sau mai bine zis, cu un binoclu. Da, ați citit bine, o cutie de scule, asemănătoare unei genți, plutește acum în jurul Pământului, după ce a fost scăpată din greșeală de două astronaute de la NASA, în timpul unei ieșiri în spațiu.

Oferta Emag

Se pare că fetele au fost prea ocupate să facă istorie, fiind prima echipă exclusiv feminină care a efectuat o misiune în afara Stației Spațiale Internaționale (ISS), și au uitat să-și verifice echipamentul. Nu le condamn, e greu să te concentrezi când ai o priveliște atât de frumoasă. Dar totuși, cum să-ți pierzi sculele în spațiu? Nu e ca și cum ai lăsa o șurubelniță pe jos și ai uita de ea. E spațiu, nu există jos sau sus. Și nici gravitație.

NASA spune că nu e nicio problemă, că sacul nu prezintă niciun pericol pentru stația spațială sau pentru echipaj, și că va arde în atmosferă în câteva luni. Până atunci, dacă vreți să vedeți cum arată o cutie de scule spațială, puteți să vă uitați cu un binoclu spre cer. Un astronaut japonez a reușit să o vadă deasupra muntelui Fuji. Eu zic că merită să încercați, poate aveți noroc. Sau poate vă loviți de ea cu capul, cine știe.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Misterul particulei Amaterasu: De unde vine și ce înseamnă?

Blestemul corbului. Moartea lui Brandon Lee

Rețetă ușoară: Biscuiți pentru ceai