De ce Capela Rosslyn si Misterele Sale Au Fascinat Oamenii De-a Lungul Secolelor?

Introducere:

Capela Rosslyn a fost construita in secolul al XV-lea si a fost intotdeauna un loc misterios, care a atras oameni din lumea intreaga. In anul 2021, Capela Rosslyn si misterele sale sunt, inca, subiectul multor discutii si comentarii. In acest articol, vom dezvalui misterul Capela Rosslyn si vom descoperi de ce acest loc a fascinat, de-a lungul secolelor, atat de multi oameni.

Ce Facilitati Găsim La Capela Rosslyn?

Capela Rosslyn este cea mai faimoasa capela din Scoția si face parte din monumentele cu cel mai mare grad de protecție din regiune. Aceasta mica capela de marmura, foarte bine conservata, a fost construita in anul 1446 de catre Sir William St. Clair, printul de Orkney si membru al importantei familii St. Clair.

Capela Rosslyn are trei aripi, in care sunt adapostite statui, sculpturi si alte obiecte decorative, precum si o colectie variata de picturi si tapiserii, din secolele al XV-lea si al XVI-lea. De asemenea, in interiorul Capela Rosslyn se gasesc si mai multe inscriptii, gravate in aceasta, in limba latina si in limba alte limbi.

De ce A devenit Capela Rosslyn Atat de Faimoasa?

Capela Rosslyn a devenit extrem de cunoscuta in anul 2002, dupa publicarea bestsellerului „The Da Vinci Code”, in care se face referire la acest loc. De asemenea, in anul 2004, a aparut si filmul cu acelasi nume, care a atras atentia anumitor persoane si a contribuit, si el, la raspandirea familiei sale.

De asemenea, acest loc a fost legat de numeroase legende si mituri, inclusiv de legatura sa cu Templierii si de asa-numitul „Codul Sinoadelor”. Exista, de asemenea, si teorii conform carora Capela Rosslyn ar ascunde comori, sau ar contine informatii despre o tehnologie avansata, despre care omul nu a auzit pana acum.

In plus, Capela Rosslyn este legata si de numeroase ritualuri spirituale si ceremonii, precum si de multe alte credinte si superstitii. Toate aceste legende si mituri au contribuit la popularitatea acestui loc, care este unul dintre cele mai fascinante si misterioase locuri din Scotia si din lume.

Caracteristicile Unice Ale Capela Rosslyn

Capela Rosslyn este un loc unic, a carui arhitectura si simboluri sunt, inca, un mister. Prima data cand oamenii au observat aceste simboluri a fost in anul 1736, cand un calugar scotian, dl. David Steuart, a publicat o carte intitulata „The Secret Vault of the Knight Templars”.

In interiorul Capela Rosslyn, putem gasi numeroase sculpturi si monumente, precum si inscriptii si picturi, in limba latina si in alte limbi. Una dintre cele mai interesante caracteristici ale acestui loc este cea mai veche poarta din Scoția, care se afla in spatele Capela Rosslyn.

De asemenea, la Capela Rosslyn putem gasi si numeroase sculpturi si inscriptii care se refera la Templierii si la misterul lor. Printre acestea se numara si „The Apprentice Pillar”, care este considerata una dintre cele mai spectaculoase sculpturi din Scotia.

Exista, De Asemenea, Si Teorii Mai Putin Cunoscute Despre Capela Rosslyn

In afara de cele mai cunoscute legende si mituri despre Capela Rosslyn, exista si alte teorii, mai putin cunoscute, care au atras atentia unor persoane. Una dintre aceste teorii spune ca Capela Rosslyn ar fi ascuns locul in care ar fi fost enterati cei sapte Printi ai Rosiei. Acestia s-ar fi nascut in secolul al XV-lea si ar fi fost enterati in acest loc, la moartea lor.

De asemenea, exista si teorii conform carora Capela Rosslyn ar fi fost construita la lumina unei vechi carti, numita „Codul Vitruvei”, care, presupune-se, continea informatii despre acest loc si despre constructia sa. Aceste teorii sunt inca in discutie si despre ele se vorbeste in numeroase publicatii, carti si documentare.

Concluzie:

Capela Rosslyn si misterele sale au fost, de-a lungul secolelor, un loc de fascinatie si mister pentru multi oameni. Acest loc unic adaposteste numeroase sculpturi, obiecte decorative si inscriptii, care au fascinat oamenii timp de secole. De asemenea, legendele si miturile despre Capela Rosslyn au contribuit la popularitatea si misterul acestui loc si au atras atentia unor persoane interesate sa descopere mai multe despre acest loc.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pamantul, iubirea noastră!

Rețetă ușoară: Biscuiți pentru ceai

4 miliarde de oameni trăiesc într-un cerc ciudat pe Pământ

O cutie de scule strălucitoare plutește în jurul Pământului, după o ieșire în spațiu ratată.

Incidentul cu OZN-uri la Baza Militară din Brazilia: Analiză și Perspective

Ce este Spațiul Schengen si cum functioneaza? Ce înseamnă aderarea la acesta?

Este mașina electrică cu adevărat singura soluție?

Numărul jurnaliștilor uciși – Un trend îngrijorător

O bacterie care mănâncă metan ar putea încetini încălzirea globală

Misterul particulei Amaterasu: De unde vine și ce înseamnă?

Horoscop lunar-Martie: Taurii pot intra într-o situație puțin ciudată

Tort delicios cu migdale și frișcă – rețeta pas cu pas