Un pilot cu casca Apple Vision Pro. Ce naiba?

Un pilot cu casca Apple Vision Pro. Ce naiba?

Dacă te gândeai că Apple Vision Pro sunt niște ochelari de realitate mixtă super cool, care îți fac viața mai ușoară și mai distractivă, te-ai înșelat. Sunt niște ochelari de realitate mixtă, care îți pun viața în pericol și te fac de râs.

Cum altfel să explici faptul că un pilot de avion a fost surprins purtând ochelarii Apple în timp ce zbura cu un avion micuț? Nu, nu e o glumă, e o nebunie. Pe X (fostul Twitter), a apărut un videoclip în care se vede clar cum pilotul are ochelarii pe cap și se uită la niște imagini proiectate pe lentile.

Videoclipul a devenit viral în câteva ore, strângând peste șase milioane de vizualizări și mii de comentarii furioase. Cum să fii atât de iresponsabil să te joci cu ochelarii ăia în timp ce conduci un avion? Ce dacă se întâmplă ceva și nu vezi nimic din cauza ochelarilor? Ce dacă îți pierzi controlul avionului și provoci un accident?

Pilotul, care se numește Chris Clarke, a încercat să se scoată din încurcătură, spunând că el nu pilota avionul, ci era doar un pasager și că pilotul adevărat era lângă el. Dar cine îl crede? Dacă era așa, de ce nu l-a oprit pe pilot să se uite la ochelari? De ce nu i-a spus să se concentreze la zbor? De ce nu i-a dat o palmă peste cap?

Clarke a șters repede videoclipul, dar era prea târziu. Internetul nu uită și nici nu iartă. Dacă vrei să vezi cu ochii tăi cum arată un pilot prost și inconștient, poți să te uiți la videoclipul de mai jos:

Dar asta nu e tot. Se pare că există o modă printre posesorii de Tesla să poarte ochelarii Apple la volan. Da, ați auzit bine. Unii șoferi de Tesla se cred atât de deștepți și de siguri pe ei, încât se pun la volan cu ochelarii care le ocupă jumătate din câmpul vizual. Ce să zic, e o rețetă sigură pentru dezastru.

Ochelarii Apple Vision Pro nu sunt făcuți pentru a fi purtați în situații care necesită atenție și responsabilitate. Sunt făcuți pentru a fi purtați în situații care necesită distracție și relaxare. Dacă nu înțelegeți asta, mai bine nu vă cumpărați ochelarii. Sau dacă vă cumpărați, nu-i folosiți când pilotați un avion sau când conduceți o mașină. Altfel, riscați să vă pierdeți viața sau să o puneți în pericol pe a altora. Și asta nu e deloc cool.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum comunică câinele tău cu tine? Sfaturi utile si practici.

Ce înseamna locuinta conventionala? Află răspunsul.

O stea explodată, surprinsă de telescopul spațial James Webb

Persoane întoarse din moarte clinică au raportat vise intense si experiențe extracorporale.

Cum am trăi dacă o explozie solară ar duce la întreruperea permanentă a energiei electrice? Cum ar arăta viața fără curent?

Declasificare OZN-urilor a fost făcută selectiv

Mucegai in pamant de flori. 3 solutii sa scapati de el

Potrivit inteligenței artificiale a Google, sclavia nu este un lucru atât de rău.

Un cercetător rus de rachete se sinucide, racheta sa i-a ucis bunica!

A fost raportată presupusa autopsie a unui extraterestru

Cum să scăpăm de gunoaiele din spațiu cu lasere de pe Pământ

Leak: GTA 6 va fi mult mai realist decât se credea până acum