300 g peste, 30 g unt, 1 ou, 60 ml ulei, piper, 40 g pesmet, 50 g faina, 100 ml lapte, ceapa, sare.
Se curata pestele, se spala cu sare si ceapa tocata marunt si se fierbe la abur. Faceți un sos alb din unt, lapte și sare. Scoateți oasele de pește, adăugați în sosul alb cu piper și jumătate de ou, amestecați într-o pastă și faceți crochete. Se unge cu faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei incins. plăcintă cu piersici
8-10 piersici, 100g zahăr, 1-2 linguri apă, 20 de biscuiți zdrobiți, 100g smântână groasă, puțin unt.
Piersicile se taie in sferturi, se amesteca bine cu zaharul pudra, se fierb in apa 10 minute si se rad bine pana se ingroasa piureul.In fundul unui vas uns cu unt tapetam un strat subtire de biscuiti nezdrobiti.creste. Acoperim cu un strat gros de piure de piersici, apoi cu un alt strat de biscuiti macinati si din nou cu piersici pana compozitia este gata. Păstrați la congelator câteva ore. Vine cu frisca.


Urmărește-ne și pe Google News