Oamenii sunt surprinși când află semnificația numelui WD-40.

Oamenii sunt surprinși când află semnificația numelui WD-40.

Nicio cutie de scule nu ar trebui să nu aibă în dotare spray-ul cu ulei lubrifiant WD-40. Iar originea numelui nu face decât să sporească legenda produsului.

Gluma spune că un om nu are nevoie de mai mult de două unelte pentru a rezolva orice problemă: bandă adezivă și WD-40. Spray-ul albastră și galbenă cu capac roșu este un spray de ulei lubrifiant cunoscut cam de toți cei care au încercat vreodată să repare ceva, dar puțini sunt cei care cunosc semnificația numelui său.

Jurnalistul american David Muir și-a întrebat pe Twitter cei aproape 800.000 de urmăritori despre semnificația numelui, potrivit tabloidului britanic Mirror. Muir a primit o mulțime de presupuneri interesante cu privire la semnificația lui WD, printre care: dominație mondială, umed și uscat (poate fi folosit atât pe suprafețe umede, cât și pe uscat), decizie greșită. Este surprinzător, dar acesta din urmă este cel mai aproape de soluție.

WD-40 a fost introdus în septembrie 1953 de către Rocket Chemical Company din California, cunoscută acum sub numele de WD-40 Company. Produsul a fost conceput inițial pentru a proteja suprafața exterioară a rachetelor balistice intercontinentale, dar abia mai târziu a fost dezvăluit cât de util poate fi și în gospodării. WD-40 este disponibil în comerț din 1958.

Prima parte a numelui reprezintă deplasarea apei, în timp ce 40 comemorează faptul că 39 de formule au fost aruncate la gunoi în timpul dezvoltării înainte ca produsul final să fie creat la a 40-a încercare.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fenomenul Tunguska – Explicarea Unui Eveniment Fascinant

Petrolul este nesfârșit.

Prajitura cu nuci – Reteta delicioasa si usor de preparat

Piperul Negru. Pisca, dar vindeca.

Beneficiile şi riscurile recongelării alimentelor

Copiilor care își folosesc mult telefonul mobil li se schimbă creierul – Și asta schimbă semnificativ lumea

Apple contestă legea UE care îi limitează puterea asupra magazinelor de aplicații

O invenție Suedeză revoluționează energia eoliană: Turnul din lemn

Piure de morcovi – Sanatatea ta, incepand cu reteta ta!

Inteligența Artificială Generativă: Revoluția Continuă

Trandafirul- Regia florilor

Maestrii tambururilor de bronz