relatie

Cea mai proastă noapte din viața mea: Iubitul meu m-a înșelat și am văzut tot ce s-a întâmplat

Relațiile sunt întotdeauna complicate, fiind nevoie de multă înțelegere și compromisuri pentru ca ele să funcționeze pe termen lung, dar este clar că este nevoie de ambele părți pentru ca o iubire să dureze pentru totdeauna.

Dar dacă una dintre părți nu se ține de lucrurile pe care le-a convenit la începutul relației, dragostea se poate transforma rapid într-un dezastru… Următoarea poveste este despre Mihaela, care credea că și-a găsit dragostea vieții ei, dar s-a terminat prost… dar să o lăsăm să vă spună ce s-a întâmplat.

banner
relatie
Cea mai proastă noapte din viața mea: Iubitul meu m-a înșelat și am văzut tot ce s-a întâmplat 4

Andrei și eu am început să ne întâlnim în timpul facultății și a fost dragoste la prima vedere. Totul la el era perfect și ne plăceau aceleași lucruri. Când am absolvit, mă așteptam să mă ceară în căsătorie în fiecare zi, dar asta nu s-a întâmplat, iar Andrei a început să se poarte din ce în ce mai ciudat în fiecare lună. Nu mai voia să petreacă atât de mult timp cu mine cum obișnuia să o facă, iar eu simțeam adesea că mă exclude doar pentru a nu mai fi nevoit să organizeze lucruri cu mine. M-a durut foarte tare, dar întotdeauna mi-a explicat că muncește mult și că trebuie să se odihnească. Ca să mai adaug la poveste, după 4 ani încă nu locuiam împreună, ceea ce nu a fost nici vina mea, pentru că el a insistat să ne păstrăm propriile apartamente, ca să putem păstra focul aprins… Cum acest lucru mă deranja din ce în ce mai mult, am decis să recurg la un truc, pur și simplu pentru că aveam nevoie de o dovadă că nu mă înșela…

– Mihaela și-a început povestea și a continuat:


Într-o seară am făcut un apel video și, ca de obicei, a încercat să mă lase baltă, susținând că se trezește devreme a doua zi și se duce la culcare. Mi-am luat la revedere, dar în loc să închid telefonul, mi-am oprit camera. El nu știa, dar eu tot am văzut totul… Așa că, din păcate, am văzut și că imediat ce ne-am luat la revedere, a mers la prietenul meu și s-a așezat în brațele unui complet străin, care era clar în cameră tot timpul, așteptând să închid. Nu trebuie să vă povestesc următoarele imagini, cred că au căzut în fața ochilor mei și am privit șocată cum bărbatul pe care îl credeam iubirea vieții mele mă înșela. Am închis repede telefonul și nu am mai putut vorbi cu el timp de o săptămână. A încercat peste tot și peste tot să mă găsească, dar familia și prietenii nu-i spuneau nimic altceva decât să mă uite pentru totdeauna. Când în sfârșit am avut curajul să-i spun, am putut să-i spun calm că nu am fost niciodată în viața mea atât de dezamăgită de cineva și sper că își va da seama mai târziu cât de mult s-a înșelat. Bineînțeles, a încercat să mă roage să mă întorc o vreme, m-a cerut în căsătorie, dar lumea mea s-a prăbușit la propriu cu ceea ce am văzut și nu am mai vrut să-l văd niciodată…

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Care sunt cele 7 continente ale lumii? Cum se numesc acestea

Care sunt șansele să îți întâlnești dublura?

Ce se află în spatele Mumiilor unui Mic Extraterestru din Atacama?