Uite cum arată GTA VI față de GTA V în trailerul refăcut.

Uite cum arată GTA VI față de GTA V în trailerul refăcut.

Dacă ai văzut trailerul pentru GTA VI care a apărut săptămâna trecută – mai devreme decât trebuia – știi deja că jocul are o grafică de vis. Dar dacă vrei să vezi cât de mult s-a schimbat față de GTA V, trebuie să vezi clipul ăsta. În el, cineva a refăcut trailerul din GTA V (cu ce putea el din jocul vechi) – și, na, diferența e uriașă.

Diferența nu se vede așa de bine la clădiri și peisaje, dar la oameni și mașini, GTA V pare un joc din epoca de piatră față de GTA VI. Păcat că, după cum am mai zis, o să mai așteptăm mult și bine până să ne jucăm GTA VI. Cei cu console o să aștepte cam un an, iar cei cu PC o să aștepte cam doi ani.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un programator a cucerit 5000 de femei pe Tinder cu ajutorul inteligenței artificiale: cum a funcționat ChatGPT și cum a găsit marea iubire.

Galuste cu prune delicioase – Cum sa le prepari acasa

Ce este Amazon Prime și cum te poate ajuta să economisești timp și bani

Când ar trebui să se uite copilul dumneavoastră la televizor în vacanta? – Sfaturi pentru părinții conștienți

Rețetă ușoară: Biscuiți pentru ceai

In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Balta de la Chilca adica Balta fertilitatii

Google scapă basma curată după ce a spionat utilizatorii în secret.

Adio, Yogy! A murit cel mai bătrân urs din România, care a trăit 43 de ani

De unde vin OZN-urile? – O investigație exhaustivă

Românii nu vor mașini colorate, ci gri, alb sau negru, arată un studiu recent

Care este serialul care a spart recordurile pe torrente în 2023?

Prajitura cu nuci – Reteta delicioasa si usor de preparat