horoscop in luna martie

Horoscop lunar-Martie: Taurii pot intra într-o situație puțin ciudată

Astrele promit, de asemenea, emoții pentru prima lună de primăvară, așa că merită să-ți citești horoscopul!

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

De mult timp, stai cu gândul la o problemă nerezolvată din trecutul tău, pe care te temi să o înfrunți de teamă să nu te confrunți din nou cu momente neplăcute dacă nu poți gestiona situația cum trebuie. Dar trebuie să realizezi că va fi o ușurare mult mai mare dacă vei reuși să-ți depășești temerile și inhibițiile și vei îndrăzni să te ridici și să lași trecutul în urmă. Nu are rost să mai amâni, pentru că acest lucru își va lăsa mai devreme sau mai târziu amprenta asupra bunăstării tale și îți va face viața mizerabilă. Urmează o nouă lună, așa că fii curajos și nu uita că cel care îndrăznește este cel care câștigă!

TAUR (21 aprilie – 20 mai)

S-ar putea să te afli într-o situație ciudată în luna care urmează, pentru că în jurul tău se află cineva care nu ascunde absolut deloc faptul că are nevoie de anumite persoane pentru a-și atinge scopurile și vrea să se folosească de ele până când poate profita de ele, iar apoi să treacă mai departe ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Într-un fel, această persoană vrea să te folosească ca pe o unealtă, dar tu îți dai seama imediat care sunt intențiile sale. Nu ai fi ghicit niciodată că ar putea fi capabil de așa ceva, motiv pentru care vei sta acolo cu o expresie de șoc pe față. Nu ezitați nicio clipă, faceți-i clar că bate la cea mai proastă ușă, pentru că nu sunteți în niciun caz disponibilă pentru a fi folosită ca o marionetă. Dacă ești suficient de temperamentală și cu caracter, crede-mă, va înțelege mesajul și nu te vei mai răsuci noaptea. Protejează-ți interesele înainte de a fi prea târziu!

GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Ești un model absolut de corectitudine, dacă te apuci de ceva, îți place să duci până la capăt și să oferi un rezultat impecabil. Evident, pentru că îți trăiești viața după aceste valori, te aștepți la același lucru și de la ceilalți și te așteaptă o mare dezamăgire în prima lună de primăvară. Într-o anumită situație, cineva vă va lăsa în voia sorții când tu ești deja băgat până la gât în mocirlă. Dar nu te lăsa păcălit de întreaga situație, ești pe cont propriu, dar nu te concentra pe asta, ci pe a scăpa de probleme. Din fericire, nu toată lumea din jurul tău este așa, crede-mă, există o mulțime de oameni în jurul tău care te vor ajuta dezinteresat atunci când va fi vorba de tine. A fost o lecție costisitoare, dar acum vei ști cine sunt adevărații prieteni la necaz!

RAC (22 iunie-22 iulie)

Viața ta a fost destul de monotonă în ultima vreme, așa că te întrebi mereu ce ar trebui să faci, ceea ce te va scoate din monotonie și îți va da un nou impuls. În luna martie, încearcă să găsești o aventură care să fie la îndemâna ta, care să nu implice sacrificii inumane, dar care să îți facă totuși adrenalina să crească. Nu este nicio problemă în a-ți depăși limitele și a ieși din zona de confort, dar cum scopul tău este să ai o experiență de durată, trebuie neapărat să încerci ceva care cu siguranță va avea succes și te va face fericită. Nu trebuie să îți asumi prea multe riscuri, important este ca de data aceasta să te bucuri cu adevărat de ceea ce faci!

LEU (23 iulie-23 august)

În luna care urmează, poți da dovadă de o atitudine excepțională, care poate fi un exemplu pentru ceilalți, pentru că tocmai acest mod de gândire te poate ajuta să rezolvi o situație dubioasă pe care nu credeai că o poți încheia fără ca cineva să rămână cu gura căscată. Dovadă încă o dată că merită să ai încredere că abilitățile și talentele tale te vor ajuta să obții rezultate excepționale și că nu vei avea probleme în a face față unei provocări majore.

Ține-o tot așa, asta înseamnă profesionalism!

FECIOARĂ (24 august-23 septembrie)

Ești departe de orice formă de prefăcătorie, onestitatea este importantă pentru tine, ești dispus să recunoști că nu vei fi popular într-o anumită companie, alegi întotdeauna calea cea dreaptă și spui ceea ce gândești. Ai dreptate, de ce să păstrezi un secret când este vorba despre interesele tale, îți faci vocea auzită, poți avea propriile opinii și nu trebuie să le ții tăcute doar pentru că s-ar putea să nu fie la fel ca ale altora. Apără-te, chiar dacă altora nu le place, pentru că asta te va ajuta să dormi bine noaptea!

BALANTA (24 septembrie-23 octombrie)

Prima lună a primăverii poate aduce cu sine o situație conflictuală serioasă în care ești oarecum perplex, deoarece cineva te trage într-o groapă și, fără să-ți dai seama, ești practic băgat în încurcătură până la gât. Te descarci foarte vehement pe persoana respectivă, care stă indignată în fața neînțelegerii tale, ca și cum ar devia responsabilitatea. Cel mai înțelept lucru este să pui capăt odată pentru totdeauna, să accepți vina pentru ceea ce este vina ta, și anume că ai fost victima naivității, dar niciodată să nu-ți pui numele pe ceva ce nu te privește. Spuneți-i clar persoanei respective că, fie că îi place sau nu, de data aceasta trebuie să își asume vina și să-și asume responsabilitatea pentru tot.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Există anumite persoane din anturajul tău apropiat care au exagerat, creându-și un fel de putere care cred că le dă dreptul să facă practic orice. Cum viziunea lor asupra vieții nu numai că nu este apropiată de a ta, dar este și total în dezacord cu valorile tale, ar trebui să încerci să stai cât mai departe de ei, ca nu cumva să încerce și ei să te provoace și să ajungi la un conflict acut. Este important să știi că, doar pentru că cineva îți cere socoteală, nu înseamnă că trebuie să fii un soldățel supus și să raportezi cele mai mici detalii doar pentru a întări rolul de lider în mintea cuiva. Mergi pe drumul tău, nu te implica cu persoane care caută să îi slăbească pe ceilalți prin acest tip de comportament. Cel mai important lucru este să îți păstrezi identitatea în toate situațiile!

SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Deși nu te poți plânge de prestația ta, te simți cumva nepotrivit și crezi că ai putea face mai mult. Îți asumi mereu responsabilitatea pentru orice și, dacă ceva nu merge bine, ești de obicei primul care aruncă brațele în aer, asumându-ți singur consecințele. Pe de o parte, acest lucru este foarte nobil, dar îți îngreunează puțin viața, deoarece ești mereu concentrat să te asiguri că nu faci nicio greșeală. Crede-mă, ca muritor pământean nu ești perfect, ai voie să faci greșeli! Dacă ceva nu iese așa cum îți dorești, nu-ți face griji, încearcă să repari, dar nu fugi cuprins de o vină disperată, pentru că, oricât de incredibil ar părea, li se poate întâmpla și altora! Bucură-te de viață!

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

În luna martie, s-ar putea să faci o agitație nejustificată în legătură cu ceva, să creezi tot felul de teorii ale conspirației, pentru că nu va conta atât de mult pe cât te preocupă. Concentrează-te asupra soluției și dă startul cu toată vigoarea de care ești în stare, pentru că e mai important să ai elanul de a o rezolva, așa că nu vei avea probleme în a produce un rezultat impecabil. Iar viitorul îți poate aduce orice, nu are rost să ghicești, pentru că oricum ar fi conturat de viață, tu nu vei avea niciun control asupra lui!

VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Luna martie aduce o situație în care practic toată lumea din jurul tău nu știe cum să o rezolve, dar tu ești mai clar decât Soarele în privința modului în care trebuie să o faci. Așadar, încearcă să îi faci să conștientizeze și să înțeleagă ce trebuie să faci pentru a ajunge cât mai repede, cu cât mai puține piedici, la rezolvarea lucrurilor. Depinde de cât de credibil și de convingător sunteți, dacă vă vor asculta și vă vor urma pe parcurs. Ar trebui să fii mândru de tine, pentru că, dacă nu ai fi fost acolo, ați fi putut să stați cu toții pe cap de o veșnicie, ecuația ar fi rămas în continuare nerezolvată!

PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Ți-ai planificat luna care urmează cu o precizie absolută, ți-ai stabilit obiective importante pe care vrei să le atingi, dar la un moment dat poate apărea o oportunitate neașteptată pe care nu ar trebui să eziți prea mult să o valorifici. Dacă ți se pare că aventura este suficient de sigură, atunci fă pasul cel mare, pentru că nu în fiecare zi ai parte de ocazia unică în viață care pare să ți se ofere. Cedează provocării neașteptate, pentru că doar așa poți crea o experiență pozitivă. Vei avea timp să faci alte lucruri mai târziu, așa că privește situația ca pe ceva care să-ți înveselească zilele săptămânii de început de primăvară!

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un cercetător rus de rachete se sinucide, racheta sa i-a ucis bunica!

Cum să stai pe gratis 575 zile într-un Airbnb de lux ca o șmecheră

Ghicitori pentru copii: cum să te distrezi și să înveți în același timp

Erau extratereștri asemănători unei mumii de pe altă planetă.

Apple contestă legea UE care îi limitează puterea asupra magazinelor de aplicații

Sufleu delicios cu brânză telemea. O retea simpla.

Cum încearcă Meta să îi protejeze pe tineri de conținutul dăunător de pe Facebook și Instagram

Există extratereștri? Adevărul despre aparițiile OZN-urilor

Apariția OZN-ului în august și septembrie 1968 în România

Ghiveci De Legume

Controversata carte „The Day After Roswell”

Maestrii tambururilor de bronz