Doar 99 în lume: Galaxy S24 Ultra Cybertruck, capodopera de 8800 de dolari!

Doar 99 în lume: Galaxy S24 Ultra Cybertruck, capodopera de 8800 de dolari!

Doar 8800 de dolari? Iată povestea!

An de an, Caviar, acel brand de lux care transformă gadgeturile obișnuite în bijuterii tehnologice, ne surprinde cu creațiile sale. Telefoanele sunt reinventate cu un plus de opulență, adesea prin adăugarea de aur sau alte materiale prețioase. Și cum era de așteptat, a venit rândul lui Galaxy S24 Ultra să primească tratamentul Caviar – dar rezultatul? E ceva ce trebuie să vezi ca să crezi.

Întâmpinați cu aplauze (sau poate nu) modelul Caviar Samsung Galaxy S24 Ultra Cybertruck. Cu un design care pare desprins dintr-un viitor distopic, te face să te întrebi cine ar plăti nu doar prețul de bază, ci și supraprețul exorbitant pe care Caviar îl cere pentru această piesă… de artă?

Modelul standard Galaxy S24 Ultra vine cu o ramă robustă de titan, dar Caviar nu se mulțumește cu atât. Au acoperit totul în titan, justificând parțial prețul astronomic. Nu săriți încă de pe scaun – adaugă și niște “smalț bijuterie” pentru un strop de culoare.

Și pentru că luxul trebuie să fie exclusivist, Caviar a decis să producă doar 99 de exemplare. Vrei unul? Trebuie să scoți din buzunar 8800 de dolari pentru modelul de 256 GB. Dacă vrei mai mult spațiu, pregătește-te să dai 9.130 de dolari pentru 512 GB sau 9.490 de dolari pentru versiunea de 1 TB. Și dacă ești fan cripto, ai noroc – plătești cu moneda digitală și primești o reducere de 15%.

Dar să nu uităm, în ciuda strălucirii și prețului, la interior, Galaxy S24 Ultra Caviar rămâne un Galaxy S24 Ultra standard – cu același software și funcționalități. Deci, ce zici, te tentează?

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Risc Incredibil! Cum Îți Pun Băuturile Dietetice Sănătatea în Pericol!

De unde vine depresia? Din pat!

Tusea recurentă: 5 remedii de casă dovedite

Deficitul de magneziu – se ascunde in spatele mai multor probleme decat crezi!

Durerea de dinți: cum să o ameliorăm la domiciliu fără medicamente?

O nouă mutație a Coronavirusului este aici-iată cât de eficiente sunt vaccinurile.

Argila si beneficiile ei in ingrijirea tenului.

Mierea de manuka: proprietăți, beneficii, utilizări și sfaturi utile.

CANCERUL CREŞTE RISCUL DE ACCIDENT VASCULAR

Ce Este Taurina si de unde provine? Ce beneficii are?

OMS ne trage de urechi: vaccinați-vă, că virusul nu se lasă!

Ce este Betaină Hidroclorică HCL? Efectele sale asupra sistemului nostru digestiv