Psoriazisul, vindecat de pesti

Psoriazisul, vindecat de pesti

Ar putea sa te gandesti ca un remediu pentru psoriazis ar fi undeva in apa, dar pestele ar putea fi de fapt un tratament pentru psoriazis? Exista dovezi ca pestii pot ajuta la ameliorarea simptomelor si poate chiar vindeca in anumite cazuri.

Ce este psoriazisul?

Psoriazisul este o boala autoimuna cronica care se manifesta prin pete rosii, scuamea sau cojirea pielii. Afectiunea poate fi deopotriva provocatoare si neplacuta si poate fi dureroasa, uneori chiar suparatoare. Insa, cu tratamentul potrivit, simptomele pot fi gestionate.

Cum poate constipantul ajuta la tratarea psoriazisului?

Exista dovezi clare ca pestii pot ajuta la gestionarea simptomelor, pentru unele persoane. Pestii au fost folositi pe larg ca tratament alopatic al psoriazisului de-a lungul anilor. Aceasta cunoastere si tehnica au legatura cu terapia cu pesti a medicilor chinezi traditionali, cunoscuta sub numele de „huo long”.

Pestii sunt utilizati pentru a exfolia usor pielea si a reduce roseata si aspectul inestetic al pielii. Pestii unguesc si inglobeaza, eliminand usor stratul uscat si uscat, fara sa provoace iritatii. Acest proces contribuie la refacerea pielii afectate.

In plus, tratamentul cu pestii poate provoca eliberarea de substante numite endorfine, care calmeaza si relaxeaza pielea si simptomele asociate psoriazisului.

Care sunt avantajele terapiei cu pesti pentru tratamentul psoriazisului?

Terapia cu pesti ofera anumite avantaje pentru persoanele cu psoriazis:

  • Reprezinta o modalitate non-invaziva si neinvaziva de tratare a simptomelor.
  • Pestii ofera o modalitate usoara si relaxanta de exfoliere a pielii.
  • Endorfinele eliberate in timpul tratamentului ajuta la calmarea si relaxarea pielii.
  • Tratamentul cu pestii poate contribui la accelerarea recuperarii pielii.

Sfaturi pentru cei care doresc sa incerce tratamentul cu pesti

Inainte de a incepe tratamentul cu pesti pentru psoriazis, trebuie sa va consultati medicul, pentru a determina daca terapia cu pesti este potrivita pentru dumneavoastra.

In plus, trebuie sa nu folositi tratamentul daca aveti plagi sau infectii pe suprafata pielii. De asemenea, nu trebuie sa stai mai mult de 20 de minute sub apa, intrucat aceasta poate provoca iritatii in plus.

Concluzie

Exista dovezi ca tratamentul cu pesti poate oferi ameliorari simptomelor psoriazisului, in unele cazuri. Cu toate acestea, este important sa discutati intotdeauna cu medicul inainte de a incepe un regim de tratament. Folositi aceste informatii ca o resursa in determinarea daca tratamentul cu pestii este potrivit pentru dumneavoastra.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tusea recurentă: 5 remedii de casă dovedite

Un medicament inhalat ar putea fi arma secretă împotriva cancerului pulmonar

Prețurile implanturilor dentare: Ce factori influențează costul

Ce ar trebui să te ghideze atunci când alegi încălțămintea potrivită?

ACESTE 8 SIMPTOME VĂ INDICĂ DACĂ AVEȚI O DEFICIENȚĂ DE VITAMINA D

Un iPhone 15 Pro Max din aur și ciocolată? Da, te rog!

Cum apare bradicardia, simptome si tratamentul cu ajutorul medicinei naturiste

La ce se foloseste curcuma? Beneficii, proprietati si moduri de utilizare

Frigul, ajutorul tau pentru sanatate

O boală periculoasă se răspândește alarmant în Europa

Bătăi puternice și rapide ale inimii – cum să afli ce le cauzează

Mierea de manuka: proprietăți, beneficii, utilizări și sfaturi utile.