Femeia a izbucnit în plâns când a aflat că a comandat din greșeală un cocktail în valoare de 11.000 lei.

Femeia a izbucnit în plâns când a aflat că a comandat din greșeală un cocktail în valoare de 11.000 lei.

O femeie a dat lovitura la barul unui hotel de cinci stele din Londra, când a comandat cea mai scumpă băutură pe care a băut-o vreodată în viața ei, în luna decembrie. Când a văzut cât a costat-o distracția, a izbucnit în hohote de plâns.

O doamnă pe nume Lynsey era în vacanță la Londra cu familia ei, pentru a sărbători Anul Nou. Au stat cinci nopți la un hotel de lux, unde Lynsey a făcut una dintre cele mai mari prostii din viața ei chiar din prima seară, conform LadBible.

Lynsey a povestit întâmplarea pe TikTok. Ea zice că a ales un cocktail la nimereală din meniul barului în prima seară, apoi i-a sărit inima din piept când a primit nota de plată de 1.890 de lire sterline (cam 11.000 lei) pentru băutura ei. Când i-a arătat-o soțului ei, el s-a ridicat fără să zică nimic și a plecat din bar.

@lynsey_36 Replying to @Caroline💕 ♬ original sound – Lynsey

Ea credea că cocktailul, făcut dintr-un whisky de colecție și foarte rar, o să coste 18,90 lire sterline (vreo 110 lei) și a intrat în șoc. I-a zis barmanului că a fost o confuzie și că nu știa că bea o băutură cât o mașină. Barmanul a intrat în panică și a chemat șeful.

Managerul barului a fost foarte relaxat și i-a spus femeii să nu se streseze, că o să rezolve ei situația. Lynsey zice că, după aia, și-a petrecut aproape tot sejurul la Londra cu frică, evitând barul ca pe dracu.

Până la urmă, în ultima seară, de Revelion, Lynsey și sora ei au decis să meargă la bar să bea ceva după masă. Managerul barului a primit-o pe Lynsey cu un zâmbet mare, apoi a îmbrățișat-o și a început să-i spună cuiva că ea era femeia care i-a făcut să desfacă whisky-ul special. Lynsey a început să-și ceară iertare din nou, dar managerul barului i-a zis să se liniștească și să uite totul.

Lynsey a întrebat și ce s-a întâmplat cu barmanul, la care managerul barului a răspuns că, normal, l-a dat afară. Femeia a început să plângă și a zis că mai bine plătea băutura, dar nu voia ca cineva să-și piardă slujba din cauza ei. Managerul barului a zis să nu se mai îngrijoreze, că făcea mișto, că nu l-a dat afară, dar că trebuie să facă niște cursuri, pentru că nu era prima oară când greșea și că trebuia să știe că, dacă cineva comandă o băutură de aproape 2.000 de lire sterline, ar trebui să-l întrebe dacă e sigur și dacă știe cât costă.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coji de Ceapa:Proprietățile terapeutice ale foii de ceapă

Modele unghii 2023. Aceste modele se poartă anul acesta.

Cat de toxic poate fi carnea la gratar? Afla raspunsul!

De ce nu pot dormi noaptea? Milioane de Romani cauta raspunsul la aceasta intrebare.

TOP Periuțe de dinți electrice 2023

Apa îmbuteliată, mai rea decât se credea: nanomaterialele care ne pot ajunge în creier și inimă

Este într-adevăr atât de mult zahăr într-o sticlă de ketchup Heinz?

Tonifierea pielii: Importanta pentru aspectul tau sanatos

Simptome reumatice la copii – o realitate de care părinții trebuie să fie conștienți

Mierea de manuka: proprietăți, beneficii, utilizări și sfaturi utile.

Miere De Manuka: Beneficii si efectele mierii.

Care este cel mai bun gel de construcție? Autonivelant , fara pilire. Cum îl aleg pe cel mai bun?