Care este cel mai bun gel de construcție? Autonivelant , fara pilire. Cum îl aleg pe cel mai bun?

Care este cel mai bun gel de construcție? Autonivelant , fara pilire. Cum îl aleg pe cel mai bun?

Probabil ați observat că există o gamă tot mai largă de geluri de construcție pentru unghii din care puteți alege.
Acum îți vom arăta Secretul care îți vor face alegerea atât de ușoară!

Practic, clasificăm gelurile în funcție de culoare, densitate și modul de utilizare.

Experiența a arătat că pentru mâinile mai puțin experimentate, putem recomanda geluri de densitate medie autonivelant. Marele lor avantaj față de materialele dense este că nu lasă o suprafață a unghiei canelată. Dezavantajul este că se lucrează mai puțin rapid cu ele, deoarece curg ușor în faldurile laterale.

Așa că vă recomandăm ca, în timp ce învățați, să o faceți deget cu deget sau câte două degete deodată. Pe măsură ce viteza de lucru crește, puteți face până la 4 degete deodată, fără să tricotați. Este important să folosiți o perie mai moale.

Dacă este important pentru tine ca materialul de construcție ales de tine să fie de formare cu temperatură scăzută, adică să nu ardă, îți recomandăm cele mai populare geluri de construcție de la NailsUp.
Acestea sunt ușor de șlefuit și, folosind perii mai moi potriviți (menționați mai sus), este ușor să obțineți o tehnică fără șlefuire.

Există cele transparente și există și cele care extind patul unghiei, adică cele de construcție de culoare de carne.

Ești sigur că toate sunt potrivite pentru construcții? Probabil că ai auzit de concepte precum extensia patului unghiei, umplere, construirea unei unghii complete din Cover Gel.
Acum vă vom dezvălui și asta! Care este diferența?

Prelungirea patului unghiei: prelungirea patului unghiei naturale. Cel mai popular este încă gelul Cover roz (care necesită un strat de bază transparent), care este potrivit pentru toate tipurile de piele.

Umplerea: umplerea părții inferioare a unghiei. O decorăm după aplicarea top coat-ului, este o soluție foarte rapidă și ușoară. Dar, mai ales pentru formele extreme, acest lucru nu se poate face decât cel mult 1 dată, iar apoi este nevoie de un nou set data următoare, deoarece forma unghiei este distorsionată de îngroșare.

Completarea completă a unghiei: în acest caz, fără un strat de bază transparent, se construiește întreaga lungime a unghiei folosind doar gelul de extensie a patului unghiei, cu ajutorul unui șablon, a firului I.N.B. sau a unui vârf. Cel mai popular este Cover Refill Hard gel, extensia completă a unghiei, umplutura, extensia patului unghiei este, de asemenea, foarte bună) se spală spre baza unghiei și formează o tranziție frumoasă, facilitând crearea unei unghii fără încarnări.

De fapt, pentru a decide pe care să o alegi, trebuie să îți pui marea întrebare:

LA CE VREAU SĂ O FOLOSESC?

  • Vreau un gel transparent pentru a-mi construi franțuzește
  • Am deja unul transparent și caut cel mai natural extender pentru patul unghiei
  • Vreau un Cover pentru a construi unghii complete

Dacă știi răspunsul la această întrebare, acum știi care dintre cele mai populare geluri să alegi!

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Care sunt cele 3 straturi ale pielii?

Cat de toxic poate fi carnea la gratar? Afla raspunsul!

Un iPhone 15 Pro Max din aur și ciocolată? Da, te rog!

Cum tratezi sinuzita cu sare de mare și bicarbonat de sodiu? Iata rereta!

Hemoroizi: Simptome, Cauze si tratament

Blastomicoza, o infecție fungică mortală, se răspândește în SUA

Saltele cu Arcuri Ambalate Individual: Un Ghid Complet

Miere de Manuka: Puterea vindecătoare a naturii

Frigul, ajutorul tau pentru sanatate

Ce mă face să mă simt obosit, total epuizat? Medicul răspunde

Cum să-ți construiești garderoba perfectă cu buget redus

Cum să îți desfunzi urechile