YouTube Health te învață cum să salvezi vieți cu videoclipuri de prim ajutor

YouTube Health te învață cum să salvezi vieți cu videoclipuri de prim ajutor

YouTube i-a supărat pe mulți utilizatori în ultimul timp, blocând adblockerele și punând reclame mai lungi. Dar, uneori, șefii site-ului de video fac și lucruri bune. Platforma a făcut parteneriat cu organizații de sănătate pentru a face videoclipuri de prim ajutor, care te învață ce să faci în caz de urgență.

YouTube a pus niște videoclipuri de prim ajutor sus în rezultatele căutărilor. Acolo găsești videoclipuri simple, de la surse de încredere, despre cum să ajuți pe cineva care se sufocă, sângerează, face infarct, accident vascular cerebral, convulsii, supradoză de opioide sau are nevoie de resuscitare cardio-respiratorie. De asemenea, YouTube îți oferă gratis un curs de 11 videoclipuri de resuscitare cardio-respiratorie de la Asociația Americană a Inimii, care îți dă informații utile pentru situații critice.

youtube health

YouTube Health este o campanie care vrea să aducă tuturor, în toată lumea, conținut de sănătate de calitate, făcut de profesioniști. Campania a pus etichete de sănătate pe videoclipurile făcute de profesioniști, și un panou cu resurse de urgență, ca să poți cere ajutor direct când ai nevoie. Videoclipurile sunt acum doar în engleză și spaniolă, dar YouTube vrea să le facă și în alte limbi și țări.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cât de nesănătoase sunt uscătoarele de mâini? Dacă îl folosim, ar fi bine să nu mai facem.

Monturile – de ce apar și cum le putem preveni?

Alimente bogate in vitamine B. Ai deficit de vitamina B? Consumă aceste alimente!

Beneficiile ciupercilor ca aliment și medicament

Mierea de manuka: proprietăți, beneficii, utilizări și sfaturi utile.

Ce este inozitolul si pentru ce se foloseste: Un nutrient esențial pentru sănătatea ta

Un progres major pentru persoanele cu diabet.

Oamenii de știință au îmbunătățit memoria umană într-un mod surprinzător

Betaina Hidroclorică – Ce Este, Cum Funcționează și Care Sunt Beneficiile Sale

Durerea de dinți: cum să o ameliorăm la domiciliu fără medicamente?

Slabeste dupa nastere: 7 Strategii de succes

Care este motivul pentru care răgușeala nu dispare? Cum să aflați