X a scăzut cu 71% de când Elon Musk a preluat conducerea.

X a scăzut cu 71% de când Elon Musk a preluat conducerea.

Elon Musk a vrut să facă o afacere bună când a cumpărat X, fosta Twitter, în octombrie 2022. Dar se pare că a făcut o gafă uriașă. Asta arată datele de la Fidelity, un administrator de active care spune că X a pierdut mai mult de 70% din valoare de când este sub conducerea lui Musk, scrie Insider.

Musk a dat 44 de miliarde de dolari pe X, crezând că va putea să o transforme într-o platformă de succes. Dar nu a fost așa. Fidelity, care are acțiuni la X, a scăzut constant valoarea acestora de la achiziție. În mai, Fidelity a estimat că X valorează doar 15 miliarde de dolari.

X a avut un an groaznic în 2023, din cauza problemelor cu advertiserii. Musk a recunoscut într-o postare X în iulie că X se află într-o criză financiară, din cauza scăderii veniturilor din publicitate. “Suntem în pierdere, cu publicitatea la jumătate și datoriile la cer”, a scris miliardarul.

În noiembrie, situația s-a înrăutățit, după ce Musk a susținut o postare antisemită a unui utilizator, care spunea că evreii îi urăsc pe albi. Asta a determinat companii mari, ca Apple, Disney și IBM, să-și retragă reclamele de pe X. Musk și-a cerut scuze pentru gafa sa, dar a continuat să-i atace pe advertiseri, spunând că încearcă să-l șantajeze.

Mai târziu, Musk a admis că boicotul advertiserilor ar putea să-i închidă X, dar a aruncat vina doar pe ei.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bitcoin se duce de râpă la 40.000 de dolari după ce ETF-urile i-au dat cu flit

UE propune extra garantie de 12 luni pentru produsele reparate.

Aceasta ar putea fi ultima armă magică a lui Lidl: nici măcar nu o vom observa, iată cum te vor face să cumperi mai mult.

Cum ne afectează decizia Arabiei Saudite de a vinde petrol mai ieftin?

Noile smartwatch-uri Apple au revenit, dar fără măsurarea oxigenului din sânge.

PlayStation 5 depășește cincizeci de milioane de exemplare vândute în acest an

Halving-ul Bitcoin: Catalizator pentru marea prăbușire a criptomonedelor in viitor?

Tesla îi taie aripile lui Elon Musk: plata uriașă de 55,8 miliarde de dolari, blocată în instanță.

Parere TEMU: Cum mi-a fost cu aplicația de cumpărături care te lasă mască!

Oligarhii Ruși nu au eșuat atât de mult încât să-l convingă pe Putin să oprească războiul

Producătorul de telefoane mobile robuste Caterpillar și Motorola Defy intră în faliment

O afacere de milioane de dolari s-a transformat într-un eșec uriaș pentru NFT