Elon Musk devine cu adevărat generos: Taie drastic prețurile la Tesla în Europa. Vezi cât a ajuns să coste un Model Y sau Model 3

Elon Musk devine cu adevărat generos: Taie drastic prețurile la Tesla în Europa. Vezi cât a ajuns să coste un Model Y sau Model 3

Țineți-vă bine, fiindcă afacerea Tesla așa cum o cunoașteți s-a schimbat! Nu, nu s-a ridicat la cer – prețurile propriu-zise au coborât însă destul de mult. Elon Musk și „ai lui” i-au pus pe jar pe mulți entuziaști auto în Europa, după ce ne-a surprins cu reduceri neobișnuite de preț pentru mașinile Model Y, știre care a făcut înconjurul media, de la CNBC până la revistamagazin.ro.

Măiestria lor în tăierea prețurilor n-a ocolit nici alte țări cheie din Europa – Germania, Franța, Norvegia și Țările de Jos fiind pe o listă care ne-a făcut pe toți să ne frecăm ochii. Acum, cum ar spune Parazitii – „Ce chilipiruri găseşti pe net”.

Dacă ești în Germania și pur și simplu nu mai poți să-i rezistă Modelului Y cu tracțiune spate, te poți bucura de un preț nou de doar 42.990 de euro, ceea ce reprezintă o reducere considerabilă de 4,2%. E ca și cum Elon Musk ar fi primit o bruscă gaură în buzunar.

Continuând cu scăderile, dacă te afli pe teritoriul francez, vei observa că Tesla a făcut o dietă de reducere de prețuri la mașina lor Model Y cu până la 6,7%. Chiar și în Țările de Jos, vorbim de o scădere în prețuri de până la 7,7% pentru modelul Y. In Norvegia se va simti și acolo o micșorare între 5,6% și 7,1% din preț.

Aceste reduceri fantastice de preț vin în urma unor reduceri similare anunțate recent de Tesla pentru Modelele 3 și Y în China. Elon cu siguranță știe să atragă atenția. În ultimii ani, Musk și echipa sa au tăiat prețurile mașinilor Tesla în China cu o ambiție aproape agresivă, forțându-se să rămână sub tarifele producătorului auto local, BYD.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arm, noua vedetă a bursei. O să ajungă mai mare ca NVIDIA?

Google dă $350 mil. pentru gafa de la Google+.Cine ia banii

De ce Apple nu mai este cea mai valoroasă companie din lume și cine i-a luat locul.

„White Stork”, compania fostului șef al Google, ar produce drone sinucigașe pentru Ucraina.

Samsung anunță o colaborare cu Tesla la CES 2024 pentru SmartThings Energy

TikTok: platforma de socializare unde banii curg ca apa

Cum a ajuns Amazon să se bage în patul lui Facebook!

Ce este Proof-of-Stake? Ghid Detaliat

Disney+ adaugă Hulu în pachetul său de streaming

În ciuda nebuniei AI, investitorii sunt precauți.

Samsung are mai multe probleme decât se aștepta.

Cum a făcut Bhutan bani din bitcoin fără să știe nimeni